tiistai 26. marraskuuta 2013

Tyttären 10v kortti!

Toinen postaus jo tälle päivää :) Huomasin tässä kauhukseni että meidän esikoinen täyttää viikonloppuna vuosia ja minulla on kortti tekemättä joten päätin tehdä ns pikakortin neidille että saan sen huomenna mukaan kun lähdetään reissuun. Meillä on muutenkin todella vilkas loppuviikko kun on tosiaan tyttären 10v synttärit,pikkusiskon 4v pojan synttärit ja vielä siskonhäät samalle viikonlopulle joten kiirettä pitää yhden viikonlopun osalta. Harvoin sitä muistaa että olisi näin paljon ollut kaikkea samalle viikkoa.Mutta innolla odotan reissua että pääsee ns ihmisten ilmoille ;)
Leimakuvan olen joskus saanut blogi ystävältä oten en tiedä kenen se on mutta löysin sen ihan sattumalta eilen kun siivoilin noita laatikoita ja päätin että tuosta pitää tehdä kortti,kun kuvastaa jotenkin niin hyvin meidän tyttöä. Tosin taisin laittaa liian tummat huulet kun keskimmäinen neiti sanoi että miksi sillä on noin paljon huulipunaa :)

Lunta sataa taas joka suunnalta ja arktiset olot jatkuu täällä meillä,nutta nyt pitää pakkailla kasseja huomiselle valmiiksi joten toivotan ihanaa iltaa kaikille :)

2 kommenttia:

  1. Oih! Onpas kiva kortti jälleen... pirteä ja ihanat värit. Ja suloinen tämä neitokainen. Muistuttaa ihan meidäkin prinsessaa. :D
    Niin, ja tyttönen on muuten Penny Blackin. :)

    Ihanaa juhlien täyttämää viikonloppua teille! <3 :)

    VastaaPoista
  2. Onnea synttärisankarille!! Supersuloinen on kortti koristeineen :) Toistamiseen oikein mukavaa juhlintaa teille (taisin tämän jo vahingossa tuonne edelliseen postaukseen naputella :) ) <3

    VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)