lauantai 2. marraskuuta 2013

Korttirinki 4/4

Korttirinki tullut päätökseen tältä erää ja vuorossa oli Lauskin matskut. Näitä matskuja saikin odottaa hieman pelon sekaisin tuntein(hyvässä) mielessä siis sillä tiesin että Lauski on Vintagen ystävä ja sillä on aina blogissa niin hienoja korttiluomuksia joten osasin odottaa että ehkä sieltä Vintage aiheiset matskut tulee ja niinhän kuoren kun aukaisin niin sieltä tuli Vintage matskut :) Minä kun en ole mikään Vintage taitaja joten se on aina vähän jännää tehdä kyseistä korttia. Olisko tämä ollut minun korttihistorian kolmas Vintage kortti :)
Tässä on kuoren sisältö kuvattuna:
Ja joku innokas varmaan saanut taas monta korttia aikaiseksi mutta minä pysyn edelleen tutussa ja turvallisessa yhdessä kortissa ;) Eilen illalla piti heti kortti tehdä ja sainkin sen valmiiksi nyt aamulla. Kaikki matskut tuhlasin,tosin tuo koriste neula jäi käyttämättä ja vähän jäi ruskeaa paperia. Korttini on joka puolelta koristeltu tällä kertaa ja taka sivulle leikkasin leikkurilla ruskeasta paperista vielä hiutaleita.Harmitti vähän kun en saanut kaikkia käytettyä kun itse en vain osaa noita koristeneuloja laittaa mihinkään ja nytkin sitä kokeilin vaikka ja mihin mutta ei se näyttänyt hyvältä missään. Mutta valmis korttini on tässä:
On se jännä aina huomata miten erilaisia matskuja meillä kaikilla onkaan ja nämä oli kaikki mulle ihan uusia tuttavuuksia enkä ollut koskaan leimakuvaa nähnyt. Itse en leimakuvaa värittänyt mitenkään,vähän lisäsin kimalle liimaa joka on askartelussa paras kaverini ;)

Ja voi kamala noita mun kuvia ne näyttää ihan kauheilta tässä blogissa vai onko se kamera vain tietsikan ruutu mutta joku se on,toivon suuresti että muiden koneelta katsottuna ei olisi nämä mun kuvat niin hirveitä ;) Itse kortti on luonnossa kauniimpi ja olen itse kerrankin todella tyytyväinen korttiini :) Mukana tässä ringissä olivat itseni lisäksi Lauski,Jaanuska ja Apris.

Tämä rinki tuli tiensä päähän mutta meillä kaikilla on ollut niin kivaa joten päätimme ottaa uusinta kierroksen samalla porukalla,mahtava idea :) Joten minä olenkin sitten taas ensi viikolla matskujen lähetys vuorossa ja olen ehtinyt jo kahdesti vaihtaa materiaalit mutta ehkä nämä mitkä nyt ovat jo valmiina lähtee askartelijoille ;) 
P*skarteluhaasteessa onkin bingo aiheena ja taidan kortillani osallistua pitkästä aikaa  haasteeseen ja minun rivini on ruskea,nauha ja tekstiä.

Ihanaa Pyhäinpäivän jatkoa,meillä se satelee pienoista kevyttä lunta kun ulos kurkistin :)

3 kommenttia:

 1. Voi mikä ihanuus!! Vai et muka ole vintage taitaja.. pyh ja pah sanon minä! Tämähän on upea! :) Innolla ja sormet syyhyten odotan jo matskujasi! :D

  VastaaPoista
 2. No hei WAU! Ihan samaa mieltä Jaanuskan kanssa-tämä on todella upea ja kaunis vintageluomus! Totaalisen hurmaava, ihan kuule itsevarmuudella voit vintagekortteja tehdä - jos vain tykkäät :) Kauniit ovat sisäpuolen ja takakannenkin koristelut. Anteeksi sydämen väpätys :D :D - lupaan,että seuraava kuoreni on täynnä jotain muuta kuin vintagea - innoissani kun haalin jo seuraavat matskut kasaan :D Mahtavinta viikonlopun jatkoa!!!!

  VastaaPoista
 3. Kiitokset tästä ympyrästä, innolla uutta odotetaan.
  Korttisi on todella kaunis, piti oikein suurentaa kuvia, että näki kaikki ihanuudet. Hienosti sopiikin kimalle kokonaisuuteen.

  VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)