tiistai 19. marraskuuta 2013

Joulukorttirinki 2/4!

Minä mattimyöhäisenä korttiani laittamassa vasta blogiin vaikka muut ovat sen jo saaneet blogattua :) Jotenkin vain ei ole saanut aikaiseksi kuvata ja tehdä korttia loppuun mutta tänään sen tein vihdoin ja viimein valmiiksi. Meillä siis menossa toinen kierros joulukortti ringissä ja tällä viikolla materiaalien lähetysvuorossa oli Apris ja tässä oli kuoren sisältö tällä kertaa:
 Ihastuttavaa postia oli taas kerran kuoressa ja minulle jälleen kerran uusi leima tuttavuus,haastetta olikin tämän kuvan värityksessä minulla :)
Kaikkia materiaaleja käytin ja mitään ei jäänyt yli tälläkään kerralla :) Osallistun tällä kortilla Korttisirkus haastaa haasteeseen jossa aiheena on sopivasti joulukortteja.
Minun tämän viikon korttini on tässä ja valmiina taitaa nyt minulla olla 19 joulukorttia.
Mukana ihanaiset naiset Jaanuska,Apris ja Lauski ja käykäähän katsomassa miten ihania kortteja naiset ovat tehneetkin taas tällä viikolla. Nyt taas on ihana jäädä odottamaan uutta kuorta :) Ei koskaan malttaisi odottaa postia ja se on aina yhtä jännittävää kun kuoren saa käsiinsä et mitä sieltä löytyykään.

Lumipyry terveiset kaikille :)

5 kommenttia:

 1. Todella kaunis kortti ja kivasti olet käyttänyt materiaaleja. Ja ihanan erilaisia kortteja taas tehtiin kaikki.

  VastaaPoista
 2. Ihanan rouhean kortin sait aikaiseksi :) Kiva idis laittaa nuo joulutähdet tuohon "nauhan päälle roikkumaan". Kaunis on värityskin. Herttainen kokonaisuus kaikkinensa :o) Puhaltele niitä lumipyry pilviä tännekin, jään oottamaan :o) <3

  VastaaPoista
 3. Korttisirkus kiittää kun osallistuit haasteeseen:)

  VastaaPoista
 4. Kiva joulukortti, ja hauskasti olet hyödyntänyt mahdollisimman paljon setin tarvikkeista korttiisi :)

  VastaaPoista
 5. Höh! Nyt vasta huomasin, että en ole ollenkaan jättänyt kommenttia tähän. Vaikka useammankin kerran olen käynyt jo korttia ihailemassa ja kuvitelmissanikin olin jo varma, että kommentinkin jätin. :D

  Joka tapauksessa... nämäkin matskut olivat kyllä niin ihanat ja sinä rakensit niistä upean kortin. Tykkään kovasti kuvan värityksestäsi. Sävyt ovat ihanan rauhalliset ja sopivat täydellisesti papereihin. Olet myös asetellut kaikki todella kauniisti! :)

  On oikein haikea olo, kun rinkimme tuli jo päätökseen. On tämä niin mukavaa, kun porukkakin oli näin ihana! Innolla odotan jo uusia tulevia rinkejä. :)

  VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)