tiistai 3. joulukuuta 2013

Kortti isälle!

Nukkumaan olin jo menossa kun muistin että isälläni on torstaina synttärit joten huomenna pitäisi saada postiin kortti että ehkä ehtii torstaiksi perille. Meillä kun on viime aikoina postit tulleen ja menneet miten sattuu ja välillä ei ole tullut mitään postia.Nytkin odottelen kuumeisesti viimeistä matsku kuorta mutta ei ole postimies meille asti jaksanut mitään tuoda. Äsken kipitin viekä laatikolle siinä toivossa että jospa siellä jotain olisi mutta tyhjää oli täynnä koko laatikko. Mutta asiaan eli isälle piti tehdä joku kortti ja niin kuin aina miesten kortit on mulle vaikeita. Ostin kesällä Tanskasta muutamia leimoja sillä silmällä ajatellen että niistä tekisin joskus mies aiheisia kortteja ja tämä leima on yksi niistä ja todella nopea ja yksinkertainen kortti tuli tehtyä ja ei mennyt aikaa kovinkaan montaa minuttia :) Paperi lehtiöitäkin ostin kesällä samaiselta reissulta ja totesin että olipa hyvä idea kun nyt niille tuli sitten käyttöä. Aika synkkä kortti mutta ei kai se mitään haittaa ja olen tyytyväinen tähän pika korttiin,pakko olla koska aihe on niin haastava minulle :) Nyt vain kortti kuoreen ja kuori matkaan..
 Ulkona on melkoinen myräkkä ja tuulee niin että ihme ettei kattopellit lähde lentoon..mutta nyt menen takaisin nukkumaan kerrankin kun olen ennen puolta yötä sängyssä :)

3 kommenttia:

 1. Wau. Todella upea kortti.
  Matskukuorta odottelen minäkin, kait ne pienet postilakkoilut sotkivat systeemiä, kun normaalista torstaisin tuleva lehti tulikin vasta maanantaina.

  VastaaPoista
 2. Tosi upea kortti! Tykkään kovasti papereista ja tuo leima on tosi kiva! Jälleen kerran todella upea lopputulos! :)

  Minä olen ihan totaalisen kyllästynyt koko itellaan! Aiemminkin kuoret kulkivat vähän miten sattuu.. 1. luokkakin on ollut monesti minulla matkalla sen pari arkipäivää vaikka pitäisi seuraavaksi päiväksi olla perillä. Mutta nyt on postien kulku ollut ihan totaalisen sekaisin.. kuorta minäkin odotin kuin kuuta nousevaa, että pääsisi sitä tutkimaan ajan kuluksi, kun tietokonekin oli korjauksessa... ei ole tännekään tullut. Joitain muitakin posteja on jäänyt jonnekin roikkumaan. :( Mutta sitten laskut.... ne mokomat ovat kyllä löytäneet tiensä meidän postilaatikkoon ehkä jopa tavallistakin ahkerammin. Tai siltä se on ainakin tuntunut! :D

  VastaaPoista
 3. Mahtava kortti, juuri niin miesmäinen - mä en sitten kyllä hallitse näitä mieskortteja. En, vaikka kuinka koettaisin. Toivottavasti meni perille ajoissa. Kumpa matskukuoretkin löytäisivät perille !!!!

  VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)