maanantai 4. marraskuuta 2013

Joulukortti!

Lumista iltaa kaikille,minä olen ollut saamaton näiden korttien kanssa ja vaikka kuinka kortit ovat levällään askartelupöydällä niin ei ne vain valmistu vaikka kuinka toivoo että joskus aamulla kun herää joku olisi valmis :) Tänään sitten päätin että vähennän keskeneräisiä töitä vähemmälle ja teen edes yhden kortin valmiiksi. Tämä kortti on ollut tekeillä jo useamman viikon.Helposti tuli kortti valmiiksi kun kaikki oli valmiina eikä kuvaakaan tarvinnut värittää mitenkään. Jouluisella siis mennään ja näitä pitäisi vielä iso kasa tehdä tässä kuussa.
 Lumihiutaleisiin ja oksiin laitoin sellaista lumikimalletta mutta eipä ne juurikaan kuvasta erotu mitenkään kiitos kamerani joka vääristää nykyään kaikki mitä kuvaan ja jotenkin tuntuu että tässäkin kortissa on värinä vain valkoista ja ruskeaa vaikka onhan siellä paljon muutakin. Meillä lapset kirjoitti eilen pukille ja minäkin tein oman toiveeni liittyen kameraan. Lapset vain tuumasivat että pukille pitäisi olla enemmän toiveita jos pukilla ei ole kameraan rahaa :) Meinasin tikahtua nauruun..laitoin sitten listalle vielä villasukat.

Muualla suomessa vallitsee täysin syksyinen vesisadekeli mutta meillä se on lunta enemmän kun laki sallii ja lisää vain tulee joten ihan kun asuisimme eri maassa :) Joten koitan viskata kaikille niille jotka sitä lunta toivoo niin hieman tätä lunta muuallekkin suomeen.

Iloista iltaa kaikille ja nyt minä menen iltapalan tekoon :)

3 kommenttia:

  1. Oih! Super kaunis kortti! Tämä kuva vaan on niin ihana..Ja tuo värimaailma... se vain on niin mahtava. Tykkään ihan hirmusti! Vääristää kamera niitä sitten tai ei.... niin kaunis kokonaisuus joka tapauksessa! :)

    VastaaPoista
  2. Kaunis kortti. :) Lasten suusta kuulee aina totuuden, toivotaan että pukilla olis varaa uuteen kameraan :D

    VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)