torstai 7. marraskuuta 2013

Kummipojan synttärikortti!

Taas se on vuosi mennyt ja pikkuisella kummipojallamme on synttärit maanantaina ja eilen asian muistin että niin lahjan kylkeen pitäisi joku korttikin tehdä. Viime aikoina on tullut tehtyä vain jouluisia kortteja niin olihan se hassua tehdä jotain muutakin välillä. Tämä kortti tuli aika pika pika vauhtia sillä kaikki kortin osat oli valmiina eli olen tässä kortissa toteuttanut vanhoja matskuja mitkä jääneet lojumaan koreihin. Kuvakin oli valmiina väritettynä :) 
Ei tullut ihan niin poikamainen kun ajattelin alussa että mitä haen kortilta mutta saahan sitä pojillakin olla timatteja ja muuta ainakin kortissani on sinistä paljon ;)

Talvista päivää kaikille,kai muillakin on jo talvi :) Nyt pitäisi vielä isän ja papanpäivä kortit saada valmiiksi että ehdin laittaa ne postiin tänään eli eipä tule taas kiirettä silläkään saralla ;)

3 kommenttia:

  1. Oi, onpa suloinen kortti! Ja onhan tämä poikamainen.. kyllä pojillakin saa olla aina pikkuisen bling blingiä. Tosi hieno kortti! Ja saaja on ihan varmasti mielissään!! :)

    VastaaPoista
  2. Upean täyteläinen kortti :) Tykkään väreistä ja koristuksista hirmuisesti :)

    VastaaPoista
  3. Voi sinä ihana minkä menit tekemään!!!! Lähetit ihan huippu ihanat ja kauniit matskut, mutta... niitä on vain niin paljon! Hih! :D En kyllä yhtään tiedä miten selviän niistä! Saisin niistä taas vaikka kuinka monta korttia, kun enhän minä osaa niin upeita ja runsaita tehdä niin kuin te muut. Mutta, tietenkin yritän ja teen parhaani.. katsotaan mitä saan aikaiseksi. :D

    VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)