tiistai 26. marraskuuta 2013

Joulukorttirinki 3/4

Melkein viimeistä taas viedään jouluisessa ringissämme ja tällä kertaa lähetys vuorossa oli Jaanuska. Ja ihan äärettömän kauniit matskut sieltä kuoresta taas tulikin.Ihan oli minun lempisävyiset. Mulla kävi pieni haaveri matskujen kanssa kun olin jättänyt tarvikkeet pöydälle ja tietenkin sen koristepussin auki ja tottakai joku pieni käsi oli ehtinyt sen napata ja ihastellut niitä sillä seurauksella että löysin kaikki kuoren pienet koristeet pitkin lattioita :) Koitin sitten muiden blogista katsella että mitä kaikkea siellä piti olla,mutta en ole sata varma että monta hiutaletta ja helmeä siellä loppupeleissä olikaan,mutta aika varma olen että kaikki sain pelastettua takaisin pussiin. 
Tässä kuoren sisältö kuitenkin kuvattuna.

 Se on ihana aina huomata kun leimakuvia värittää ja kun huomaa että joku menee väärin tai ihan pilalle niin mikäs sen kivempaa kun ottaa toinen kuva käyttöön ja onneksi tässäkin oli varalla toinen leimakuva :) Minusta leimakuva on ihastuttava ja jälleen kerran uusi tuttavuus minulle.Matskut olivat todella runsaat ja sain ensin miettiä ja pyörittää muutaman hetken että miten ne kaikki saa sinne mahtumaan,mutta onnistuin saamaan kaikki mukaan ja mitään ei jäänyt käyttämättä :) En tiedä miten muut naiset saa näistä korteista aina niin runsaan näköisiä,vaikka itse laitoin kaikki matskut korttiin niin silti korttini ei näytä niin runsaalta sellaiselta mitä koitan tehdä :) Ainakin Jaanuska ja Lauski ovat omansa jo saaneet tehtyä ja huvittavaa oli huomata että jokaisella meillä oli kimalteella laitettu tuo nauha :) Huomasin tässä juuri että nallukan oikeasta kädestä puuttuu väriä kokonaan,pitää värittää kohta ja kuvata uudestaan :)

Minun korttini valmiina joulukortti kasaan on tässä,kortti on kyllä ihan viininpunaisen sävyinen vaikka minun koneelta katsottuna se näyttää jotenkin ruskean sävyiseltä.Suurinta päänvaivaa tuotti tuo valkoinen juttu minkä lopulta laitoin sisäpuolelle ja siihen tulee vielä joku jouluteksti.


Mukana menossa ovat Jaanuska, Apris ja Lauski ja itse kukainenkin on äärettömän taitavia naisia joten käykäähän ihastelemasa heidänkin tuotoksiaan :)

Viimeisenä mutta ei suinkaan vähäisempänä lähetys vuorossa on Lauski ja innolla kuorta taas jään odottamaan. Itselläni kuoren aukaisu tapahtuu vasta maanantaina kun lähemme huomenna taas reissuun mutta onpa sitten jotain mitä odottaa kun reissusta palaillaan.

Talvista viikkoa kaikille,huisia ajatella että kohta alkaa joulukuu..

4 kommenttia:

 1. Kiitos kauniista kökkäkortista ja arpaonnea!!

  VastaaPoista
 2. Ihanat materiaalit saatiin tälläkin kertaa ja korttisi on todella kaunis. Ja hienosti olet taasen materiaaleja käyttänyt. Minäkin sain korttini eilen valmiiksi, mutta postaus jäi vähän myöhemmälle.

  VastaaPoista
 3. Kauniin täyteläinen kortti kauniista aineksista :) Sinäkin osaat hyödyntää tuon nyörin käytön - itse en koskaan sitä saa mihinkään kauniisti. Kaunis on myös taka-ja sisäkansikin, miten saitkin kaiken riittämään vaikka etupuolikin näyttää niin kovin runsaalta :) Mukavaa juhlahumua teille! Laitan jo huomenna postiin matskukuoret tulemaan,jotta olisivat oikeana päivänä perillä - täältä kun tuo posti tuntuu kulkevan ihan miten sattuu.

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana kortti! Olet kaikki saanut aseteltua jotenkin todella kauniisti. Ja upeasti koristellut jälleen koko korttia. Tykkään tästä tosi kovasti! :)

  Ja tiedätkö, tuo päänvaivaa aiheuttanut valkoinen juttu tuotti päänvaivaa myös itselleni. :D Eikä se kaiken lisäksi sopinut mielestäni yleensäkään ollenkaan yhteen muiden materiaalien kanssa. En itsekään ymmärrä, että miksi sen yleensä kuoriin työnsin. :D
  Mutta, silti olette sen ihan mielettömän hienosti saaneet kortteihin mukaan. Itse olin todella lähellä jättää sen kokonaan kortistani pois. :)

  VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)