keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Joulukortti rinki 1/4

Uskallan minäkin julkaista jo korttini kun Jaanuska oli omansa saanut valmiiksi :) Päätimme ihanien naisten kanssa lähteä uusinta joulukortti kierrokselle ja minä olinkin viime viikolla materiaali vuorossa. Minulta lähti erikoiset materiaalit siinä mielessä et piti haastaa itseni taas kerran ja koittaa saada tehtyä mun inhokki väreistä joulukortti. 
Tälläiset laitoin matkaan viime viikolla naisille :)
 Kamala tämä mun kameran kuvan laatu,mut joulupukkia odotellessa :) Mut näyttää ihan livenä kivalta tämä kortti vaihteeksi ;) Mukana ringissä on ihanaiset naiset Apris, Jaanuska, Lauski. Mielenkiinnolla jään odottamaan uusia matskuja :)

Iloista iltaa kaikille :)

3 kommenttia:

  1. Ihana asettelu kortissasi, piparkakkutalo kimaltelee kauniisti-tosi makean ja kuorrutetun näköinen. Kiitos kaunis super suloisista ja mielekkäistä matskuista-vaikka niin se puna-vihreä yhdistelmä on mullekin haasteellinen :) Joka joulunalus niitäkin tulee kuitenkin ihan kiitettävästi tahkottua :)

    VastaaPoista
  2. IHANA!! Tuohon piparkakkutalon ihanaan kimalteluun minunkin huomioni ensimmäisenä osui! Ihan hirmu kauniisti sait jälleen kaikki aseteltua! Itselläni lopputulos on aina jotenkin niin sekainen heti kun on enemmän matskuja. Täytyy kyllä sanoa, että tuo punavihreä yhdistelmä ei liiemmin ole minunkaan juttuni, mutta... nämä materiaalisi olivat kyllä ihanat! Kiitos vielä! :)

    VastaaPoista
  3. Kiitokset ihanista materiaaleista. Korttisi on todella kaunis ja hienosti olet materiaaleja käyttänyt. Minäkin sain vihdoinkin tänään kortin tehtyä.

    VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)