torstai 30. lokakuuta 2014

Joulurinki 3/4!

Lumisella aiheella mennään etteenpäin jouluringissä ja tällä kertaa oli mun vuoro lähettää materiaalit kaikille ja poikkeuksena en vaihtanut kun viime tingassa leimakuvan mutta muuten annoin olla kerrankin ne matskut mitkä olin alunperinkin valinnut. 
Mulle on todella haasteellista värittää kyseistä leimakuvaa ja olen tämän leiman ostanut kerran aikaisemminkin jo ja sen myin pois mutta nyt kesällä ostin uudestaan ja nyt päätin että pakkohan sitä on edes muutaman kerran käyttää vaikka vaikea onkin värittää :) Talon väritys meni ihan poskelleen ja pitääkin miettiä että miten sitä saisin fiksattua vielä tuossa vaiheessa kun on kortissa kuva! Idea oli saada jotenkin lämmin tunnelma muuten niin siniseen korttii,heh heh ;)
Kaksi leimakuvaa sain sotkettua jo muutenkin tätä tehdessä..onneksi olin itse lähetysvuorossa ja itse voin leimata kuvia niin paljon lisää kun tarve ;)

Luulin että tällä kertaa tuli kaikkia matskuja laitettua mukaan kun se on aina mun tavoite ja ennen kuvausta huomasin että eipä onnistunutkaan sillä yksi nauha löytyi vielä kasasta jonka unohdin pistää korttiin, joten melkein tuli kaikkia käytettyä.
Talvisella menolla siis jatketaan eteenpäin ja osallistun tällä Korttisirkuksen haasteeseen missä pyydettiin korttiin laittamaan tähtiä tai lumihiutaleita tai molempia.

Mukana menossa ovat Apris,Sari ja Zirkonellan Minna :) Minna onkin seuraavana lähetysvuorossa joten käämmekin odottamaan että mitä ihanaa kuori tuokaan seuraavaksi :) Saapa nähdä jaksavatko naiset vielä rinkeillä itsellä ainakin aikaa ja intoa olisi?!

Iloista päivää kaikille ja askartelu iloa :)

4 kommenttia:

 1. Hei, kiitos blogivierailustasi :) En ole itse tehnyt rekisterikilpeä, vaan on leimasetti: Autumn Leaves Clear Stamps - license plate. Tätä ei valitettavasti saa enään juuri mistään, kolusin kaikki suomen ja ulkomaiden kaupat läpi. Sain settiä lainaan askartelu-ystävältäni :) http://www.overstock.com/Crafts-Sewing/Autumn-Leaves-License-Plate-Clear-Stamp-Sheet/3410307/product.html

  VastaaPoista
 2. Kiitos ihanista materiaaleista. Korttisi on todella kaunis. Itse postasin juuri äsken korttini ja korttia tehdessä jännitin myös kuvan värittämistä. Minä ainakin lähden mielelläni mukaan uuteen rinkiin.

  VastaaPoista
 3. Hienoa kun lähdit mukaan Korttisirkuksen haasteeseen #16!

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunis kortti.. Ja hurjan ihanat materiaalit, ihan mun väriset <3

  VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)