perjantai 7. marraskuuta 2014

Joulurinki 4/4!

Enkeleitä onko heitä..no ainakin tässä kortissa niitä löytyy. Viimeinen joulurinki materiaali sisälsi siis sinisen sävyisiä papereita ja enkelikuvan. Itselle leimakuva oli täysin uusi tuttavuus. Minna oli lähetys vuorossa ja tuttuun tapaan materiaaleja oli paljon joten niistä tulikin tällä kertaa kaksi korttia jotka tein samaan aikaan. Tokassa väritin muka enkelit ja näytti livenä ihan kivalta mutta kun katsoin kuvaa näytti se ei niin kivalta mutta sopii tuon aaltopaperin väriin kuitenkin ;) Vauhdilla meni tämäkin rinki ja piti ihan  miettiä että kukas on seuraavana vuorossa kun ei oikein tajunnut että aika vain suhahti ohi. Mutta me naiset päätimme että tehdään vielä ysksi rinki ennen joulua joten ihanaa on taas odottaa ensi viikolla matskuja postilaatikkoon :)
Minun ensimmäinen koerttini näyttää tältä:
 Tässä materiaali läjä mistä piti jotain koittaa keksiä :)
Itse sain tuohottua melkein kaikki materiaalit, mutta tuota tummemman sinistä paperia en käyttänyt ollenkaan,tosin sen sain silputtua palasiksi mutta idea meni mönkään joten se jäi pois kokonaan ja lisäksi puukoriste jäi odottamaan jotain muuta korttia :)

Mukana menossa ovat Apris,Sari ja Zirkonellan Minna joten käykäähän kurkkailemassa mitä muut saaneet aikaan. Varmasti on taas niin erilaisia kortteja jokaisella.

Ihanaa ja toivon mukaan rentouttavaa viikonloppua kaikille :)

2 kommenttia:

  1. Todella muhkea oli kuori ja tuossa hetki sitten vasta istahdin niitä ihmettelemään. Korttisi ovat kauniita ja kyllä toisessakin kortissa näkyy väritetty leimakuva. Kyllä on minunkin koitettava toinen kortti kasata, muuten jää taas turhan paljon materiaaleja käyttämättä.

    VastaaPoista
  2. Upeat kortit olet tehnyt.. <3 Tosi kiva nähdä erilaisia väritystyylejä tälle kuvalle.. Itse kun tuntuu että sitä on tiettyyn tyyliin ja väreihin kangistunut,..

    VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)