sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Joulukorttirinki 3/3!

Vihdoin ja viimein sain jollakin keinoin blogiin tämän meidän viimeisen korttiringin kortin.Otin askartelutarvikkeita syyslomalle mukaan ja tein kortit mökillä loppuun mutta unohdin kameran piuhan kotiin ja kännykkä ei suostunut kuvia lisäämään puhelimen kautta tähän blogiin. Sitten keksin että tyttären ipadin kautta koitetaan saada kuvat koneelle ja huh sentään nyt ne saatiin. Kortin teko oli kyllä vaikeaa kun koko ajan puuttui jotain mitä olisin tarvinnut :) Korttipohjatkin jäi kotiin mutta onneksi niitä sai täältäkin kaupasta ostettua.
Minna oli viimeisenä matskujen lähetysvuorossa ja voi että mitä kaikkea sieltä tulikaan.


 Kyllä siinä vähän aikaa oli miettimistä mitä teen ja jo pelkkä leimakuvan väritys oli mulle haasteellista kun linnut ja eläimet yleensäkkin on tosi vaikeita värittää.
Kaksi korttia sain tehtyä ja tässä niistä ensimmäinen.

Tyytyväinen olen sen mitä tähän nyt voi olla :)
Mukana meillä oli tässä kolmen naisen ringissä Apris ja Minna.Kiitos mukana olosta molemmille :) Uutta rinkiä on laitettu käyntiin ja aiheena tietenkin joulukortit :) Me mökkeillään vielä viikko joten seuraava  korttini tuleekin sitten vasta syysloman jälkeen.
Osallistun tällä myös Korttisirkuksen kuukauden hasteeseen missä piti käyttää craftia ja aaltopaperia tai kumpaakin ja minä sain molempia mahtumaan korttiin.

Mukavaa sunnuntai päivää kaikille ja kiva kun kävit kurkkailemassa!

2 kommenttia:

  1. Todella kaunis kortti. Kivan erilaisia saatiin taas kaikki aikaiseksi. Uuden ringin materiaalit on jo kuorissa ja laittelen huomenna postiin.

    VastaaPoista
  2. Wautsi, tästä tuli hurjan nätti.. Ja väritykset on kauniit vaikka sanoitkin sen olevan hankalaa :)

    VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)