maanantai 20. lokakuuta 2014

Joulurinki 1/4!

Voi että sentään hieno oli visio kun matskut näin eilen myöhään illalla ja aamulla olin innoissani tekemässä korttia ja voi itkujen itku eihän se mennyt yhtään niin kuin olin visioinut ja lopputulos on täysin pannukakku. Harmittaa ihan vietävästi mutta minkäs enään teen kun kortti on jo tässä enkä osaa taikasauvalla taikoa. Miten se voikin joskus mennä ihan penkin alle kaikki,enkä muista että milloin olisin näin pettynyt ollut johonkin korttiini vaikka aika usein ei mene ihan putkeen mutta tämä oli täysi fiasko.Taitaa olla sellainen päivä että mikään ei onnistu. Aloitimme tosiaan uuden jouluringin,ihanaa ja saimme siihen Sarinkin mukaan. Apris oli ensimmäisenä matskujen vuorossa jotka on tullut jo viikko sitten mutta me olimme syyslomalla joten sain kuoren vasta eilen illalla myöhään hyppysiini. 
Ihana leimakuva paljastui kuoresta ja muutenkin kaikkea kivaa oli taas pistetty kuoreen :) Kiitos siis matskuista. Muut ovatkin jo omansa saaneet tehtyä joten käykäähän katsomassa mitä ihanaa siellä toisilla on syntynyt. 
 Nauratti sentään kun Sarikin manasi että nauha meni kieroon ja mullakin sama ongelma oli tässä että kaikki nauhat meni miten sattuu ja koita niitä sitten vaihtaa uuteen uskoon kun olet ne jo liimannut :) Tällä viikolla Sarin matskuja sitten odotellaan ja itse olen seuraavana vuorossa ja ei kyllä ole mitään tietoa mitä laitan kuoriin,mutta onhan tässä aikaa ;)
Tässä kuoren sisältö kaikkineen päivineen ja paljon oli mulle uusia tuttavuuksia mukana.

Kaikkia matskuja melkein sain käytettyä mutta yksi paperi missä karkkikeppejä jäi korkkaamatta,ajattelin sen tuhlata seuraavaan joulukorttiin.
Mukana iloisessa jouluisen tuoksuisessa menossa ovat Apris,Sari ja Minna :)

Lumiterveiset kaikille!

2 kommenttia:

  1. Kaunishan tuo on kuin mikä. Olet nyt turhan kriittinen itseäsi kohtaan. Minä ainakin tykkään sommittelusta. Piti oikein suurentaa kuvaa, että onko siinä muka jotain vikana.

    VastaaPoista
  2. Hurjan nätti kortti, mä tykkään nuista punaisista lumihiutaleista. Kauniisti väritetty kuva myös.. :D

    VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)