keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Joulukortti nro 5!

Edelliset kaksi olleet sinisen sävyisiä kortteja joten tässä vaihtelun vuoksi myös vihreän sävyinen pikakortti ja aiheena tietenkin joulu.
Kaikki materiaalit ovat ylijäämiä jostain joten tuli hyötykäytettyä niitäkin tähän korttiin. Sitä saisi enemmän ja enemmän aina käyttää silppulaatikon antimia sillä ainakin minulla niitä laatikoita on tosi paljon. Kaikki säästetään sillä periaatteella että ehkä tätä jossain voi tarvita joskus  ;) Leimakuva on minun muutaman vuoden takaisia hankintoja ja eipä paljon tartte sitä väritellä joten tällä leimauksella tulee aika nopeastikkin kortteja. Mietin jo tuossa että pitäisikö tehdä massa tuotannolla jollain helpolla leimalla kortteja niin saisi nopeammin kortit valmiiksi :)  Tämä leima olisi kyllä oiva siihen tarkoitukseen.

Tietääkö kukaan miten blogiin saa sen kuvan päälle tai johonkin nimen tai mitä niihin nyt haluaakaan kirjoittaa? Haluaisin sellaisen laittaa kuviin mukaan mutta oma tieto/taito ei riitä että miten sen saa ja mistä. Kiitollisena otan vastaan vinkin miten sen saisi.Olen monella nähnyt näitä systeemejä ja aina olen miettinyt että tuollainen olisi kiva saada omaankin blogiin.
 Kortti on oikeasti vihreän sävyinen vaikka minun koneelta näyttää jotenkin harmaan ruskean sekoitukselta josta punainen rusetti vain loistaa kirkkaasti! No näin se vain taas on mun kuvausten kanssa että kuva vääristää värejä vaikken sitä halunnutkaan.

1 kommentti:

  1. Kiletämättä harmaalta näyttää kuvassa mutta kauniilta. tunnelmallinen kortti joulun aikaan.
    -Viltsu

    VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)