tiistai 6. elokuuta 2013

Kortti samoista materiaaleista 3/3!

Viimeistä taas viedään tässäkin kortti ringissä :) Minä olin viimeisenä materiaali kuorten lähetys vuorossa ja aina on kiva miettiä mitä sinne kuoreen laittaisi. Itsellä on oma lehmä ojassa kun joulukortteja pitäisi tehdä joten tottakai minun materiaalit ovat sitten jouluisia. Toivottavasti ei tullut järkytyksenä muille helteiden keskellä saada jouluinen kuori ;) Eivätkä ole materiaalit ihan tavallisia joulun värejä tälläkään kertaa,minä kun suosin kaikkea muuta kun "oikeita" joulun värejä korteissa.
Tälläinen sisältö lähti kortti ringin muille jäsenille :)  


Toivottavasti pisti kummallekkin aivot jumppaamaan ;)  
Itsellä ainakin oli mielenkiintoista miettiä että miten saisi kaiken mukaan. Luulin onnistuvani siinä määrin että olisin kaikki saanut korttiin mukaan..no nyt kun latasin materiaaleista kuvan blogiin huomasin että ahaa minulta puuttuu metallinen lumihiutale koriste kokonaan :) Olen sen ilmeisesti hukannut johonkin askartelupöydän uumeniin mutta lupaan että sen laitan korttiin kunhan sen löydän. Mutta valmiissa kortissa sitä ei vielä ole.

Aina on haikeaa kun rinki tulee päätökseen koska nämä ovat ihan super kivoja,mutta sitten toiveissa elää että uutta tulee kuitenkin ennemmin tai myöhemmin :) Itse ainakin jo suunnittelen järjestäväni joulukorttiringin kunhan lomat ovat saatu päätökseen..


Tämän kertaisessa ringissä oli mukana Apris sekä Maca,käykäähän kurkkailemassa muidenkin kortit :) Kiitos naisille mukana olosta,minulla ainakin oli mukavaa :)

 Meillä olisi vielä edessä viimeinen lomamatka ennen syksyn saapumista,sitten onkin aika keskittyä työ ja koulu juttuihin. Kesä onkin mennyt hurjalla vauhdilla ohitse ja ihan saa miettiä että miten se onkaan noin nopeasti vilahtanut ohi.

Mukavaa aurinkoista iltaa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Kiitos ihanista materiaaleista. Ja kiva kun olit jälleen mukana, uusiksihan me tämä otetaan ja pian.
  Korttisi on kaunis ja hienosti olet materiaaleja käyttänyt.

  VastaaPoista
 2. Upean runsas joulutunnelmainen kortti :) Itsekin haluan tehdä omat joulukorttini muissa väreissä kuin niissä perus joulunpunaisessa ja havunvihreässä. Mutta sitten kun tulee joulun tilauskortteja,niin kovasti aina toivotaan niitä joulun värejä - ne ovat vielä sellaisia värejä joiden kanssa olen ihan hukassa :D :D :D Oikein mukavaa lomaa teille :)

  VastaaPoista
 3. Korttisi on jouluisen runsas vaan se ei ollut syy tulla blogiisi tällä kertaa.
  ONNEA! voitit blogini 1-vuotis arvonnan. Jos saan osoitteesi, laitan voiton tulemaan. Sähköpostia minulle: talkkio@suomi24.fi ositteeseen. Kiitos kun otit osaa.

  VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)