torstai 29. elokuuta 2013

10v Kortti tytölle!

Olen ollut ahkerana tänään,jo toinen postaus samalle päivälle :) Esikoinen pyysi että tekisin kortin hänen kaverilleen jolla on huomenna synttärit,joten äidin tekemä kortti kuulema kelpaa ;) Tein sitten tälläisen kortin,toiveena oli ainoastaan et värit kortissa olisivat violetin sävyisiä. Neiti valitsi itse leimakuvan ja nallukka sai olla tällä kertaa onnellinen korttiin pääsijä.
 Kerrankin kamera näyttää värit jopa violettina eikä sinisenä tai jossain muussa värissä joten ehkä eka kerta koskaan kun olen kameran tulokseen tyytyväinen :) Osallistun tällä kortilla myös Kortiston viimeiseen haasteeseen jossa kaikki käy kun aihe oli vapaa. Harmillisesti Kortiston haasteet loppuu ja harmittaa kun en ole niin moneen ehtinyt osallistua vaikka tarkoitus on ollut. 

Lisäksi löysin ihan uuden blogin jossa tietenkin namua tarjolla joten pitihän siihenkin sitten osallistua joten käykäähän osallistumassa jospa se onni potkaisi kun oikein yrittää. Blogi namuun pääset suoraan tästä.

Nyt toivottelen hyvää iltaa kaikilla,ihanaa että huomenna on taas perjantai :) Minä rupean miettimään perheelle iltapala juttuja että saa talon hiljaiseksi ihmisten aikoihin.

3 kommenttia:

Thanks for your comments and your visit my blog :)