perjantai 23. elokuuta 2013

Kortiston haaste 38-Joulukortti!

Niukin naukin ehdin mukaan Kortiston haasteeseen,aikaa on aina paljon ja ajatus joka kerta mielessä et osallistun siihen ja siihen mutta aina se menee näin viime metreille tai sitten en ehdi postauksia saatikka korttia tehdä valmiiksi ennen määräaikaa. Tänä kesänä huomasin et kortteilu on melkoista haastetta,mutta jospa nyt syksyn tullen olisi enemmän aikaa kortteilla ja saada niitä tuotoksia jopa valmiiksi. Mekin ollaan sunnuntaina kotiuduttu ja siitä asti olen aloittanut ties vaikka kuinka monta korttia mutta yksikään niistä ei ole valmis :) 

Mutta tämän kortin tein nyt Kortiston haasteeseen missä oli aiheena joulukortti. Näitähän pitäisi olla jo iso kasa valmiina mutta tuttuun tapaan minulla on tasan 3 korttia tehtynä tämä  mukaan lukien, joten tänäkin vuonna tulee kiire näiden kanssa se on ihan varma :(

 Kortiston kysymyksenä olikin et milloin aloittaa joulukorttien teon ja mulla on haaveena ollut sen pari vuonna ainakin että aloitan ne esim tammi-helmikuussa niin kuin moni muukin..mutta mutta se ei ole vielä koskaan toteutunut. Normisti sitten aloitan niiden teon elo-syyskuussa ja yleensä olen saanut ne valmiiksi jo syyskuussa ja sitten vain odotan joulukuun alkua milloin ne postitetaan. No viime vuosina olen niitä vielä tehnyt joulukuussa paniikissa että saan kaiken valmiiksi ja hyvä että liimat ehtii korteissa kuivua kun ne pitää jo laittaa maailmalle :) Eli parannettavaa olisi paljonkin.. tänä vuonna olen aloittanut korttien teon tässä syksyllä.Tämä valmistunut korttini on siis nro 3 ja vielä noin 40 pitäisi tehdä..

Kamerani ei ole enään ihan kunnossa olen sen nyt todennut monta kertaa sillä vaikka ja mitä teen ei se auta kvuan laadussa mitenkään joten taitaa olla aihetta pyytää tänä vuonna joulupukilta uutta kameraa ;)

Mukavaa alkavaa viikonloppua kaikille :)

2 kommenttia:

  1. Suloinen joulukortti :) Toivottavasti juu sinulla olisi aikaa enemmän syksyllä tehdä kortteilla-näitä sun kortteja on aina niin ilo tulla katsomaan :) Tykkään kovasti tästä blogistasi ja korteistasi. Kauneinta viikonloppua :) Kortteilun iloa ja inspiraatiota :)

    VastaaPoista
  2. Kauniisti kimaltelevainen joulukortti. Paljon kaikkea ja kuitenkin niin harmooninen kokonaisuus.
    Itse en osaa tehdä joulukortteja auringon paistaessa kesäkuumasti... sitten huhkitaan kun joulu lähestyy :)

    VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)