tiistai 27. elokuuta 2013

P*askarteluhaaste 197!

Viime metreillä osallistun tämän viikon P*skin haasteeseen jossa aiheena oli Bingo. Bingot ovat aina niin kivoja mutta tällä kertaa oli melkoista haastetta keksiä sopiva rivi,mutta löytyihän se viimein ja viimein :) Koko päivä ollut aikaa kortti saada blogiin mutta aina on tullut muka jotain muuta ja meinasi käydä taas kerran niin etten ehdi mukaan haasteeseen. 
 Minun valintani oli pitkän venkslauksen jälkeen musta-kraft-pinkki. Jotain kortista vielä puuttuu eli en ole ihan tyytyväinen tähän tuotokseen joten ennen kortin antoa sankarille taidan siihen jotain vielä lisätä. Kortti lähtee hyvälle ystävälle synttärikortiksi :)
Nyt taas jatkamaan korttien tekoa kun niin monta korttia on puoli tiessään askartelupöydällä. Syksyistä viikkoa kaikille ja askartelu intoa :)

5 kommenttia:

 1. Kortti on ihan täydellinen minun mielestä:) Ei tuosta puutu mitään.
  Mikä on tuo tekstileima?

  VastaaPoista
 2. Ihana pirteän värinen kortti! Kaikki käy niin hienosti yhteen ja olet upeasti sommitellut kaiken.. tykkään kovasti!! Ja nämä kuvat vain ovat niin huippuja! :)

  VastaaPoista
 3. Ihana pirteän värinen kortti! Kaikki käy niin hienosti yhteen ja olet upeasti sommitellut kaiken.. tykkään kovasti!! Ja nämä kuvat vain ovat niin huippuja! :)

  VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)