keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Kortti samoista materiaaleista 2/3

Jälleen vuorossa viikon kortti,ja pakko sanoa että tämän kanssa olen taistellut enemmän kun yleensä,uskomatonta mutta totta. Materiaalit olivat kivat niin kuin aina ja minun lempiväreissä mentiin,mutta jostain syystä itse kortin teko oli jotain muuta kun helppoa,vaikka valmis korttini on aika simppeli. Tuskaa olen siis kortin kanssa kokenut ennen kun sen sain valmiiksi :) Otin vielä ennen kortin aloitusta kuvan materiaaleista mitä kuoressa oli mutta en vain sitä kuvaa löydä koneeltani vaikka kuinka etsin, joten materiaali kuvan jouduin lainaamaan Macan blogista että saan näytille mitä kuoressa olikaan :) 
Silppusin mukana tulleen paperin paloiksi ja sitten kokosin palat jotenkin korttipohjaan,helppoa kun mikä,lopuksi sitten mallailin papereita ja koristeita jokseenkin siihen muotoon missä ajatteline että ne voisi olla ja en ole yhtään en sitten mitenkään ole tyytyväinen tähän aikaan saannokseeni. Harmittaa lisäksi kun en käyttänyt vaaleanpunaista korttipohjaa vaikka ensin sitä mietin ja melkein olin sen jo valinnut kun muutin mieleni ja otin punaisen korttipohjan.

Mukana korttiringissä ovat myös Apris ja Maca joka oli materiaali kuoren lähetysvuorossa tällä viikolla. Viimeisenä vuorossa olen siis minä ja kuoret lähtevät postiin tänään pikapuolin kunhan saan mietittyä vielä viimeiset jutut mitä sinne kuoreen meinaan laittaa ;) 

Kortti taitaa lähteä synttärikortiksi elokuussa pikkuneidille ja taidan siihen vielä lisätä jonkun onnittelu värssyn tai ehkä numeron mutta jotain kuitenkin ja siksi jätinkin tuonne oikeaan yläkulmaan tarkoituksella tyhjän aukon että on sitten paikka mihin lisätä jotain kun on sen aika.

 Lämmintä loppu kesää kaikille,säät ovat ainakin Oulun korkeudella olleet mitä ihanempia,mitä nyt on vähän sateista ollut viime päivinä :)


2 kommenttia:

  1. Kaunishan tämä on kuin mikä. Ihana tuo revitty tausta. Mielenkiinnolla odotellaan postin saapumista.

    VastaaPoista
  2. Kaunis kortti sinullakin! Ja kiitos materiaalista, tuli tänään. Jännää päästä tekemään joulukorttia.

    VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)