sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Korttirinki 2/4

Jälleen vuorossa korttiringin samoista matskuista tehty kortti ja tällä kertaa lähetys vuorossa oli Granne. Todella runsas kuori sieltä tulikin ja kyllä sai miettiä ja miettiä että mitä tekisi ja tekisikö yhden vai kaksi korttia.Lopulta päädyin yhteen ja laitoin tähän korttiin kaikkia muita juttuja mutta en heteitä ja nekin jätin vain siitä syystä pois kortista koska en vain osaa niitä käyttää mitenkään. Joskus pitäisi jonkun opettaa että miten niitä käytetään ja missä :)

Leimakuva oli minulle ihan uusi tuttavuus ja isoimmaksi haasteeksi tulikin tässä projektissa korttikuvan väritys. Minulla ei ollut yhtään oikean sävyistä vihreää vaikka 10 vihreää tussia löysin joten piti sitten käyttää vähemmän oikean väristä tussia. Taas saa hyvän syyn mennä katselemaan askartelukauppojen valikoimia kun on pakko ostaa joku tarpeellinen vihreä tussi ensi kertaa varten,ja ehkä vähän jotain muutakin :)
Sisälle laitan sitten vielä jonkun paperin ja joulun toivotukset,mutta tässä vaiheessa en vielä tiedä mikä se teksti tulee olemaan. Nyt on hyvässä vauhdissa tämä joulukorttien teko,vielä vain kun sama tahti jatkuisi.Mukana menossa ovat minun lisäkseni vielä Apris ja Maca.
On se ihmeellistä miten se aika kuluu niin vauhdilla eteenpäin kun nyt jo syyskuussa mennään..nyt taas jään odottelemaan seuraavaa kuorta ja ehkä jo itsekkin mietin vähän valmiiksi että mitä sitä laittaisi omalla vuorolla kuoreen..yleensä kun tulee kiire miettiä matskuja kun jättää viime tinkaan.

Mukavaa sunnuntai päivän jatkoa kaikille,minä se ehkä vielä kun kerta mahdollisuus on niin menen askartelupöydän kimppuun :)

8 kommenttia:

 1. Todella kaunis kortti. Hienosti sopivat nuo boordit päällekkäin.

  VastaaPoista
 2. Kivat materiaalit olet saanut! Ja hienon kortin teit niistä :) Pitäisi itsekin aloittaa joulukorttien tekeminen...

  VastaaPoista
 3. Ihana kortti! Kävinkin jo Apriksen korttia kurkkaamassa ja olette molemmat saaneet kasattua niin kauniit kortit! Tykkään kovasti tuosta kuvasta! :)

  VastaaPoista
 4. Ihana kortti! Kävinkin jo Apriksen korttia kurkkaamassa ja olette molemmat saaneet kasattua niin kauniit kortit! Tykkään kovasti tuosta kuvasta! :)

  VastaaPoista
 5. Valtavan hienosti olet saanut materiaalit käytettyä, eikä vihreäkään näytä väärältä, ;). Tykkään noista kimalteista joita olet käyttänyt, antaa niin jouluista tunnelmaa - ja poordinkäytön lainasin omaanikin, näyttää niin hyvältä tuo.

  VastaaPoista
 6. Mahtava joulukortti :) Kauniisti koristeltu koko komeus sisä -ja takakansineen kaikkineen. Mä omistan yhden vihreän promarkerin (jee) ei oo ihme ettei tule reenattua värittelyä :D Tarvitsis itsekin varmaan vähän shoppailla :) Ja niin, osallistun mieluusti siihen sinun joulukorttirinkiin :)

  VastaaPoista
 7. Hieno kortti! Monipuolisesti olet käyttänyt tarvikkeita.

  VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)