maanantai 2. maaliskuuta 2015

Korttirinki 4/4!

Taas meni vauhdilla meidän rinki läpi ja Sari lähettikin viime viikolla viimeiset matskut. Iso kuori sieltä tulikin ja yllätystä kerrassaan kun materiaaleista paljastui suklaakortti ohje. Olen näitä tehnyt joulun aikaan muutaman opettajille mutta niistä tuli niin kauniita että eivät kestäneet kuvausta ;) Pakkohan ne oli opettajille antaa mutta en ollut itse yhtään tyytyväinen. Nyt ajattelin että helppoa kun mikä kun on valmis pohja ja koristeet..no ei ollut minulle helppoa sitten yhtään. Mallasin ja asettelin ja muutin ideaa idean perään ja ei vain näyttänyt silmälle hyvältä. No aikani ja useamman päivän myöhemmin päätin että no nyt se valmistuu ja tein sitä niin kauan että sain valmiiksi ja nyt voin sanoa että olen tyytyväinen tähän tulokseen.
Tässä huikea sisältö mitä kuoresta paljastui:
 Suklaakortti menee ystävälle jolla on hieman vaikeaa tällä hetkellä ja ensin sydämessä ei ollut mitään tekstiä mutta lisäsin sen itse asiassa juuri äsken. Näitä kyllä meinaan tehdä lisää kun on helppoja viemisiä ja varsinkin sellaisille ihmisille jotka ovat allergisia kukille. Tähän on helppo kätkeä saajan lempisuklaa. Itse jouduin kuvaamaan ilman suklaalevyä sillä tässä huushollissa kaikki suklaa menee mitä kaapeissa on joten varalta ei levyjä löydy ;) Mieskin tuumasi että varmaan kannattaa ostaa se suklaa juuri ennen kun ollaan menossa kylään!!

Minun tekeleeni on tässä..Mukana ringissämme oli tällä kertaa Apris, Sari ja Maca. Kiitos naiset mukana olosta oli taas niin huisin kivaa :) Meillä on hiihtoloma viikko ja lomamme saimme aloitettua hyvin mutta koti kutsui jo takaisin pika vauhtia kun porukka sairastui joten tämä hiihtoloma mennään meillä sairastupa meiningillä.

Hyvää viikkoa kaikille :)

2 kommenttia:

  1. Olihan hieno! Tykkään kovasti.

    VastaaPoista
  2. On kyllä todella ihana kortti. Minä en ole omaani oikein tyytyväinen, mutta olipahan ensimmäinen kokeiluni tätä mallia. Kivaa oli silti. Ja pian taas nähdään näissä merkissä uudestaan :)

    VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)