sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Korttirinki 3/4!

Keväisellä kortilla mennään rinkiä eteenpäin ja tällä viikolla oli Maca lähetysvuorossa. Ihanan keväiset materiaalit kuoresta putkahti esille ja nyt tässä aikani kuluksi päätin kortin kasailla valmiiksi. Väritin molemmat tyttöset ja ehkä teen toisenkin kortin jossain vaiheessa.
 Tässä kuoren sisältö kuvattuna ja meinasi koko kuvaus unohtua :) Sain melkein kaikkia materiaaleja tuhlattua, jäi vai tuo yksi vaaleanpunainen nauha ja vaaleanpunainen paperi mihin en koskenut tällä kertaa ollenkaan.
 Ja tässä on minun korttini valmiina.
Jonkun tekstin meinaan vielä korttiin laittaa kunhan tiedän että kenelle sen annan. Mukavaa sunnuntai päivää kaikille,meillä se oli aamulla -15 pakkasta,jotenkin tuntui oudolta kun on ollut niin aurinkoista ja keväistä viime päivinä.

Mukana meidän ringissä on Apris, Maca ja Sari,käykää ihastelemassa ja kommentoimassa mitä muut ovat saaneet tehtyä samoista materiaaleista.Viimeisenä lähetysvuorossa on Sari joten taas on kiva jännitellä mitä sieltä kuoresta tällä kertaa tuleekaan.

4 kommenttia:

  1. Kyllä saitkin hienon kortin! Kiva tuo sydänistuin!

    VastaaPoista
  2. Olet hienosti värittänyt tuon tyttösen! Ihanan värikäs ja pirtsakka kortti. Tätä korttia katsellessa haaveilee lämpimistä kesäpäivistä....

    VastaaPoista
  3. Tosi ihana kortti. Kiva idea käyttää tarra "istuin alustana".

    VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)