maanantai 16. maaliskuuta 2015

Korttirinki 2/4!

Minun vuoroni oli tällä kertaa lähettää rinkiläisille taas materiaalit ja pitkästä aikaa lähetin lemppari väriset eli vaaleanpunaiset oli aika lailla väriteema. Aiheena mulla oli äidille kortti ja saapa nähdä mitä muut ovat noista saaneet toteutettua.
Itse sain tuhlattua kaikkia muita mutta en nauhaa joten aika hyvin kuitenkin :) Sekin vahingossa vain jäi joukosta pois vaikka oli sille kyllä alku visiossa paikka mutta valmiissa kortissa sille ei ollutkaan enään paikkaa ;)

Tässä kuoren sisältö kokonaisuudessaan.

  Tässä on sitten minun äidille suunnattu korttini valmiina. Ja taas on jotain säätöjä kamerassa muutettu sillä kuva on jotenkin ihan ei normaali. Mutta sehän on jo tuttua että minun kameralla otetutut kuvat ovat vähän mitä sattuua aina joten koittakaa kestää.
Hups ja unohdin sisältä kuvata kortin ihan kokonaan,siellä on tuo yksi paperi kera kukkien mutta lisään kuvan hieman myöhemmin blogiin kun saan kuvattua sisäosan.
Mukana menossa ovat Apris,Sari ja Maca joten käykää katsomassa mitä ihanaa muut ovat tehneet tai jos eivät ole vielä ehtineet tehdä niin ainakin pika puolin on korttia tulossa näytille itse kullakin. Maca onkin seuraavana matskujen lähetys vuorossa ja se on aina kiva odottaa postia  :)

Keväistä viikkoa kaikille ja toivotaan että aurinko paistaa kaikille :)

4 kommenttia:

 1. Hieno kortti! Minä en isoa perhosta käyttänyt, kun vähän sotkin sitä.

  VastaaPoista
 2. Kiitokset ihanista materiaaleista. Korttisi on todella kaunis. Omaani en ole vielä ehtinyt tehdä.

  VastaaPoista
 3. Kyllä on kaunis!
  Ihanilla väreillä ja mikä kokonaisuus :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä on kaunis!
  Ihanilla väreillä ja mikä kokonaisuus :)

  VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)