maanantai 9. maaliskuuta 2015

Korttirinki 1/4

Uusi rinki pyörähti käyntiin vauhdilla ja tänään tuli Apriksen materiaalit ja ihastuttavat olikin jälleen kerran. Itsellä syyhysi heti sormet ja idea nystyrät lähti pyörimään päässä hurjaa vauhtia. Kortin tein valmiiksi samantien ja onkin varmaan eka kerta kun näin nopsaan sain jotain tehtyä. Tiesin heti kenelle kortti on menossa joten tämä oli kerrassaan helppoa :)
Tässä ihana sisältö ja olen toisenkin leimakuvan jo värittänyt ja tarkoitus olisi tehdä myös toinen kortti samalla teemalla.
 Tässä valmis korttini ja olen ihan tyytyväinen. Minulla vain on kameran kanssa aina ongelmia,joko kuva on liian värikäs tai liian hailakka mitä se yleensä on mutta tässä on liian voimakkaat värit,sillä livenä on hailakampi väri kortissa.
 Mukana menossa vielä Sari ja Maca.Itse  olen seuraavana materiaali kuoren lähetys vuorossa ja elkää säikähtäkö sillä mun kuori tulee jo torstaina toivon mukaan tai viimeistään perjantaina kun lähdemme esikoisen kisoihin Rukalle joten siellä menee sitten loppuviikko.

Meillä tuli lunta taas lisää viikonloppuna ja olen niin kateellinen niille joilla maa on paljaana :(
No ehkä se on täälläkin joskus kesä,tosin menee hieman kauemmin lumien sulaminen näillä leveyksillä kun lunta on metri tolkulla.

Osallistun tällä kortilla myös stampavien haasteeseen missä aiheena sattuu olemaan perhoset. Itse lisäsin korttiin kun sattumalta pikkuisia kevät perhosia.

Mukavaa illan jatkoa kaikille :)

3 kommenttia:

  1. Hieno kortti! Minä olen vasta värittänyt omani. Tämä on haasteellista!

    VastaaPoista
  2. Sinäpä olitkin nopea. Ihana kortti ja kiva lisä nuo pienet perhoset. Oma korttini on myös 60 vuotta täyttävälle :) Senkin voisi julkaista, koska olette kaikki jo saaneet materiaalit. Mielenkiinnolla odottelen seuraavaa kuorta.

    VastaaPoista
  3. Tää on Tiinu niin kaunis! Nyt en taho omaa enää jatkaa kun ni saa tämän tasoista millään tehtyä. Nukunpa ainakin yhden yön yli ja mietin sitten asiaa uudestaan ;)

    VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)