perjantai 20. helmikuuta 2015

Korttirinki 3/4!

Keväisellä kortilla tällä kertaa. Korttiringin kolmas kuori saapui Macalta ja oli kyllä niin keväinen tuulahdus mielessä kun kuoren avasi. Itselle vaikeita on nämä valmiit korttikuvat ja aikani pyöriteltyä jouduin pettymään itseeni kun en saanut kuvasta tehtyä korttia vaikka olisi ollut hienoa saasa haastettua itseni. Mutta tällä kertaa valitsin tien missä aita oli matalin :) Kaikki materiaalit sain tuhlattua muutem paitsi otse kuva jää odottamaan uudempaa ideaa,mutta lupaan että se päätyy jossain vaiheessa kortiksi.
 Aika yksinkertaisella mennään eteenpäin ja en vielä tiedä kenelle kortti päätyy,joten tekstin tai kentis numeron lisään jossain vaiheessa korttiini kun tiedän kenelle se annetaan. Ehkä vielä lisään jääneistä papruista jotain kukkia korttiin kun tuntuu että jotain tämä kaipaa vielä.

Meillä onkin esikoisen alppikisa viikonloppu joten tässä pakkaillaan taas autoa ja pitäisi kohti kisa paikkaa suunnistaa joten täällä päässä viikonloppua vietetään ulkoilun merkeissä aika pitkälle..toivotaan että olisi kaunis keväinen ilma.Aurinkoista viikonloppua kaikille ja hyvää hiihtolamaa keillä se alkaa :)

Mukana ringissä edelleen Apris, Maca ja Sari joten käykääpäs ihaatelemassa mitä muut ovat tehneet varmasti taas löytyy monta erilaista korttia vaikka samat matskut onkin kaikilla käsissään lähtötilanteessa.

3 kommenttia:

  1. Hauska kortti! Tuolla lailla itsekin ajattelin nallet erotella, saatan tehdä niistä vielä toisen kortin.

    VastaaPoista
  2. Eihän se haittaa, ettet käyttänyt kuvaa, teit nallekortin sen sijaan.Minulla oli kyllä vaihtoehtona leimattu kuva, olisi pitänyt laittaa sekin.

    VastaaPoista
  3. Tosi ihana kortti. Kyllä minäkin vielä teen nallekortin, kunhan vaan ehdin :)

    VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)