perjantai 3. huhtikuuta 2015

Korttirinki 4/4

Viimeinen korttirinki tuli taas päätökseen ja muilla onkin kortit tehtynä ja minä viimeisenä olen saanut korttini valmiiksi näin pääsiäisen kunniaksi. Sari oli materiaali kuoren lähetysvuorossa ja ihanat olikin taas materiaalit. Leimakuva oli minulle ihan uusi tuttavuus ja onneksi niitä oli mukana muutama ekstra joista voi tehdä tarvittaessa lisä kortteja. Materiaalien väri maailma oli niin minua sillä rakastan vaaleanpunaista väriä yli kaiken. Materiaaleja oli paljon ja en saanut tuhlattua kaikkia materiaaleja koska otin liian pienen korttipohjan esille ja liian myöhään huomasin että enpäs saa sinne kaikkia mahtumaan.
 Tiedän jo kelle kortti on menossa ja teksti löytää ennen lähetystä paikkansa jostakin kulmasta.
Mukana meidän menossa oli jälleen Sari, Apris ja Maca. Kiitos naiset mukana olosta ja hyvää pääsiäistä kaikille. Kivaa että olimme taas rinkeilemässä ja minua saa aina pyytää mukaan :) 
Tänä vuonna en saanut yhtään pääsiäiskorttia valmiiksi joten tänä vuonna en lähettänyt yhtään korttia ja voi olla että ihmiset ovat ihmeissään.

 Paperit näyttävästi vinossa nyt kun kuvaa katsoo tarkemmin,mutta eipäs se menoa häiritse ;) Ja huomasin että myös Marylinin silmät on unohtunut värittää :) 
Osallistun tällä Paskiksen haasteeseen jossa aiheena oli mikä tahansa käy.

Sunnuntaina olisi kummipojan kastejuhla ja kortti on tekemättä joten taitaa tämä ja huominen päivä mennä korttia tehdessä.

Aurinkoista päivää meillä se vain lunta tulee lisää ja lisää :)

5 kommenttia:

 1. Kyllä on vauhdiksa typy!
  Eikä tuo vinoisuus haitaa...päin vatoin!
  Itse toisinaa laitan vinoo tuotteita tulee eri näkökulma!
  Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 2. Todella ihana kortti. Kivasti olet käyttänyt stanssattuja kuvioita. Kovasti polttelee uuden ringin käynnistäminen. Hauskaa Pääsiäistä.

  VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)