maanantai 9. helmikuuta 2015

Korttirinki 1/4

Pitkästä aikaa mukana taas korttiringissä  ja kun Apris asiaa kyseli viime viikolla eipä tarvinnut kauan houkutella niin johan oltiin menossa mukana.Rinki saatiin nopeasti kasaan ja viime viikolla Apris lähetti materiaalit ja loppuviikosta niitä ehdin hieman tutkailla mutta kortin sain vasta tänään tehtyä kun oltiin reissussa.Ihana leimakuva sieltä paljastuikin,niin söpö norsu :)
Tässä oli matskukuoren sisältö:
Ja tässä on minun valmis korttini ja ihan olen tyytyväinen tekeleeseen :) Sain tuhlattua kaikkia matskuja muuten mutta beigen sävyinen paperi jäi korkkaamatta.
Mukana uudessa ringissä ovat itseni lisäksi Apris joka toimii ringin tämän kertaisena emäntänä ja lisäksi on Sari ja Maca. Käykäähän katsomassa mitä muut ovat saaneet aikaiseksi :) Kiitos Apris ekoista matskuista nyt sitten odottelemaan minun kuortani ja voin taas sanoa ettei ole mitään valmiina mietittynä :)

Ihanaa viikoa kaikille ja askartelu iloa :)

3 kommenttia:

  1. Voi kun on kaunis! Miksen minä tajunnut tehdä tuollaista?

    VastaaPoista
  2. Söpöläinen <3 Sie se tosiaan saat yhteen korttiin kaikkia matskuja! Mie otin huomiseksi lomapäivän, että ennättäisin askarrella ajoissa tämän ekan kortin Ü

    VastaaPoista
  3. Ihana kortti. Sinäkin olet näköjään käyttänyt sydännauhan punaisempaa puolta. Ja kiva tuo teksti, kun ei ole samalla värillä kaikki kirjaimet. Mielenkiinnolla odottelen seuraavaa kuorta :)

    VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)