tiistai 10. helmikuuta 2015

Ystiskortti!

Jälleen valmistui yksi ystiskortti jämä materiaaleista. Ihan kiva kun saa käytettyä juttuja myös jämä laatikosta välillä :) Minulla ainakin jämä kasa on valtavan suuri ja tuntuu ettei se koskaan pienene vaikka mitä koittaa väkertää. Samalla kaavalla mennään mikä oli viime viikkoinenkin kortti ja samassa sävyssä mutta haitanneeko tuo mitään :)
 Vielä olisi ainakin yksi ystiskortti tekeillä ja saa nähdä saanko sen illaksi valmiiksi kun pitäisi sillä osallistua paskiksenhaasteeseen viime viikollakin meni viime minuuteille joten voi olla että tänäänkin saa pistää kiirettä että saan valmiiksi kortin :)

Meillä heittelee mittarilukemat jatkuvalla syötöllä ja eilen oli vielä pakkasta mutta tänään jo oli nollassa. Ihanaa kun aamuisin on jo valoisaa meillä kun sitä pimeyttä on ollut ja ollut pitkän aikaa mutta nyt kun laittaa koululaisia matkaan niin näkee jo päivän valon,se on minusta niin ihanaa sillä pidän valosta ja keväästä :)

Kivaa päivää kaikille :)

3 kommenttia:

  1. Ihastuttava kortti. Kaunis tuo kukkastanssi. Meilläkin kelit vaihtelee, eilen aamulla pakkasta melkein viisi ja tänään vastaava lukema plussana. Liukasta ja märkää. Mutta aurinko paistaa =D

    VastaaPoista
  2. Siula on nyt vauhti päällä korttitehtaassa Ü Mie sain tänään vain yhden valmiiksi.
    Aurinko paljasti roskat ja villakoirat, siivota piti ennen kuin pöydän ääreen istahdin.
    Ihana Tilda ja nuo kukat - herkkiä.

    VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)