sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Korttirinki 2/4!

Sininen teema tällä kertaa :) minä olin rinkimme toisena lähetys vuorossa ja aihehan meillä on vapaa tässä ringissä. Minä lähdim liikkeelle vauva teemalla,tyttäreni valitsi aiheen vauvat ja koska meillä on sukuun ja kaveripiiriin tullutkin poikavauvoja useampi ihan lähiaikoina niin päätin että laitan matkaan pojan väriset matskut.Ajattelin osallistua tällä kortilla myös Stampavien haasteeseen nro 231 missä teemana on sininen&valkoinen.
Itsellä oli ihana idea jo päässä ja alku suunnittelukin meni hyvin ja tuntui että tulee juuri sellainen mikä idea päässäkin on mutta mutta mutta eipäs lopputulos ole sellainen mitä ajattelin ja hieman harmittaa :( Syytän isoa korttipohjaa minkä valitsin viime metreillä kun ajattelin että kokeilenpas vaihteeksi isoa pohjaa.Ei tosin olisi kannattanut.

No korttini on kuitenkin nyt valmis ja uskallan sen paljastaa kun ainakin Apris on omat saanut valmiiksi. Tuhlasin kaikki matskut tähän yhteen ja samaan korttiin vaikka olisi saanut tehtyä toisenkin kortin.Ainoa mikä jäi minulta käyttämättä oli erillinen rusetti jolle en vain löytänyt paikkaa tässä kortissa.
Mukana askartelemassa ovat Apris.Maca ja Sari,käykää ihmeessä katsomassa mitä naiset ovat saaneet matskuista aikaiseksi :)

5 kommenttia:

 1. Kyllä kelpaa lähettää tai antaa, on hieno!

  VastaaPoista
 2. Kiitokset ihanista materiaaleista. Korttisi on tosi kaunis ja hienosti olet materiaaleja käyttänyt. Minä puolestani en saanut nauhoja sovitettua mitenkään, vaikka toiseen jo rusetinkin tein. No ehkä siihen kolmanteen sitten :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä on ihanata! Mie olen kokenut tämän leiman kyllä haastavaksi, en oikein ole saanut noita jalanjälkiä korttiin matsaamaan. Kiitos kun heitit tämän haasteen, saan roppakaupalla uusia ideoita <3

  VastaaPoista
 4. Such a sweet card!
  Thanks for joining us at Stampavie and More.
  Anne

  VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)