lauantai 1. helmikuuta 2014

Vaippakakku!

Leivoin tänään kakun mutta en suinkaan tavallista kakkua vaan nyt olikin kyseessä vaippakakku :) Pikkuveljeni saa perheen lisäystä kuukauden päästä ja pikkuveljen tyttöystävälle järjestetään baby showerit parin viikon päästä joten tälläinen tulee sitten meiltä lahjaksi. Tämä ei ihan ole onnistunut mutta parempaan menossa koko ajan. Olen kerran aikaisemmin pikkusiskolle tehnyt vaippakakun 2v sitten mutta sitten on vähemmälle jäänyt näiden "leipominen".

 Itse olisin halunnut tehdä joko vaaleanpunaisen sävyisen tai sitten sinisen mutta nyt kun ei ole tiedossa kumpi tulee piti koittaa valita kaikkea neutraalia ja minusta se on tosi vaikeata.Äiti tosin tykkää ja toivoo kirkkaita värejä joten siksi koitin vähän valita edes jotain kirkasta ja räikeää.

Tässä on osa mitä lisäsin pakettiin vaippojen lisäksi eli tässä paketissa ei ole vain vaippoja vaan vähän muutakin tulevalle babylle :)
Tässä sitten itse kakku ja harmittaa suuresti kun unohdin kuvata ennen kun laitoin sellofaanin joten näyttää vähän hassulta nuo kuvat eikä niistä oikein mitään selvää saa.
 Mukavaa lauantai iltaa kaikille,minä se vielä meinaan jokusen kortin väkertää tälle iltaa kun talo on hiljainen.

2 kommenttia:

  1. Onpas kaunis paketti menossa vauvalle! Itsekin olen joskus muutaman tällaisen tehnyt, pitääpä muistaa taas, kun vauvalahjat on mietinnässä :)

    VastaaPoista
  2. IHANA! Itselläni on ollut taas viime aikoina usein vauvakuume tosi herkästi pinnassa ja nyt se taas oikein ryöpähti jostain esiin näiden kuviesi myötä! :D
    Niin paljon kaikkea aivan ihanaa olet mukaan laittanut ja saaja on varmasti ikionnellinen. <3 :)

    Olen niin usein haaveillut päästä itsekin kokeilemaan näitä vaippakakkuja, mutta kun ei niille oikein ole nyt ollut mihinkään suuntaan tarvetta. :/ Näitä on ollut vaan monissa eri blogeissa paljonkin ja niitä on tullut ihailtua hetki jos toinenkin. :)

    VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)