tiistai 18. helmikuuta 2014

Korttirinki-juhlat 2/4

Huomenia vain kaikille..juhlan tunnelmissa mennään edelleen ja tällä kertaa Sari lähetti juhla matskut joissa aiheena olikin häät :) Ihana olikin matskut ja heti aloitinkin tekemään korttia että saisin sen valmiiksi ennen viikonloppu reissua.  Olin jo kuvaamassa korttia kun huomasin pienen unohduksen sillä en ollut muistanut värittää kuvaa ollenkaan,miten voikin niin käydä!! No ei auttanut kun jättää kortti kuvaamatta ja odottaa maanantaihin että saisin kortin tehtyä valmiiksi ja kuvattua uudestaan. Eilen en sitten jaksanut sitä enään siirtää koneelle illalla vaikka kuinka meinasin että jaksan joten postaus tulee nyt heti aikaisin aamun enne aamupalan tekoa.
Tässä on kuoren sisältö ja kerrankin sain tuikattua tuon neulankin joukkoon mukaan mulle kun ne on todella pahoja paikkoja kun en saa niitä koskaan mihinkään vaikka kuinka yritän.
 Sain kaikki matskut tuhlattua korttiini mukaan :) Aina tulee hyvä mieli kun onnistuu :) Nyt vain pitäisi sitten saada kutsua häihin ja tälle kortille olisi jo tiedossa saaja mutta eipä ainakaan vielä ole heiltä hääkutsua tullut mutta onneksi pitkä kesä on edessä joten jospa jollakin häät olisi tiedossa jos ei se pari mille kortti sopisi kun nenä päähän niin sitten jollekkin muulle. Taitaa olla ensimmäinen kesä ettei vielä tässä vaiheessa ole yksiäkään häitä tiedossa meidän perheelle.
 Kaikki muut ovat omat korttinsa saanet valmiiksi ja voi että miten ihania ja erilaisia siellä on taas askarreltu joten käykäähän ihmeessä katsomassa mitä muut ovat saaneet aikaiseksi näistä ihanista matskuista :)

 Nyt onkin sitten Jaanuskan vuoro laittaa kuoret matkaa ja aina yhtä innolla sitä saa odottaa että mitä sieltä tulee esille :)  Mukana ringissämme ovat Sari,Apris ja Jaanuska.

Lumen täyteistä viikkoa kaikille minä se menen aamupuuron tekoon :)

4 kommenttia:

 1. Todella kaunis kortti. Kiva tuo rusetti tuossa sydämen päällä ja koristeneula kruunaa sen hienosti.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana kortti sinulla taasen! Taisitkin olla muuten meistä ainoa, joka tuon stanssatun sydämen värjäsi punaiseksi.. tai on minullakin vähän väriä, mutta vain pikkuisen. Tuo sinun sydämesi on tosi kauniin näköinen ja sopii ihanasti kortin väreihin. :)

  VastaaPoista
 3. Tämä on myös aivan upee!
  Näin sitä saadan samolla materiaalilla erilaisi ja kaunista jälkeä!

  VastaaPoista
 4. :) Ihana kortti <3 Kivasti asetettu tuo pariskunta ja niin erilainen tunnelma tulee erilaisella taustalla ja kuviolla.
  Huomasin itse kuvaa värittäessä, että Daisy näyttää aika muumiolta. Olisi tehnyt mieli vähän muokata naamaa...
  Mie sain heti yhdeksän jälkeen Jaanuskan kirjeen ja ihanuudet työpöydälle heti levautin. Tuossa ne nyt härnää työtä tekevää - joka odottaa pääsevänsä kotiin askartelemaan Ü

  VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)