perjantai 28. helmikuuta 2014

Korttirinki-Juhlat 4/4!

Viimeiseen päästiin tässäkin ringissä kun Apris lähetti matskunsa tällä viikolla. Kuoren kun sain ajattelin että onpas paksu ja kun sen avasin niin ensimmäinen ajatus oli että voi ei mulle tainnut tulla jonkun muunkin matskut koska sitä materiaalia oli todella paljon :) Mutta kirjeen kun luki saikin selville että Apris oli päättänyt yllättää meidät ja laittanut oikein ison kasan matskuja. Tarkoitus ei suinkaan ollut kaikkia laittaa yhteen korttiin vaan niistä oli toiveena tehdä useampikin kortti. Itse tein jo kaksi valmiiksi ja todennäköisesti tulee vielä kaksi lisää tai ainakin yksi poika aiheinen kunhan ehdin. 
Tässä valtaisi kuoren sisältö ja olihan siinä valinnan vaikeutta että mistä aloittaa ja ylikin taitaa vielä jäädä matskuja johonkin muuhun korttiin.
 Itse valitsin aina yhteen korttiin haluamani matskut ja siitä päätin sitten kasata korttia. 
Ja tässä on minun eka valmis korttini violetin sävyisenä. Aika yksinkertaisella mennään tällä kertaa vaikka ajattelin että pitäisi tehdä sellainen ja sellainen niin tälläinen siitä tuli.
Itselle kaikki leimakuvat ja tekstit oli ihan uusia tuttavuuksia ja tuo ylppärilakki on kivan iso. Tässä on sitten vielä toinen vihreän sävyinen kortti minkä tein saman tien valmiiksi. Nauhat meni kyllä ihan vinoon ja värit ovat ihan oudot kuvassa,näyttää raikkaalta kortilta livenä. Unohdin sitten tähän tuon tekstinkin mutta äkkiäkös sen lisää mukaan vielä.
Mukana meidän ihanassa ringissä olivat tällä kertaa Apris,Jaanuska ja Sari. Käykäähän kurkkailemassa milloin leidit saa omansa tehtyä ja itse ainakin odotan innolla minkälaisia luomuksia sieltä syntyykään. Kiitos kaikille mukana olosta <3

 Mukavaa viikonloppua kaikille :)

3 kommenttia:

 1. Ihanii molemmat! Miun lempparit on nuo lilat sävyt, saa nähdä mikä lopputulos tulee olemaan, mitä loppujen lopuksi päädyn käyttämään. Siun versio on kyllä kaunis. Saa nähdä maltanko askarrella ennen kuin pirpanat huomenna lähtee kotiinsa Ü Ehkä tyttö pirpanan kanssa yhdessä jotain vielä värkkäillään, pojalle ostin pienen legopaketin siksi aikaa ;)

  VastaaPoista
 2. Nyt uskallan tulla kurkkaamaan, kun on omatkin kortit jo aloitettu ja samalla hoksasin, että jäipähän materiaalit taas kuvaamatta...
  Korttisi ovat todella kauniit. Violetissa kortissa näyttäisi olevan paljon samoja materiaaleja kuin omassanikin. Minä myös tein vihreäsävyisen kortin, mutta se on sitten aivan erilainen sinun korttiin verrattuna.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania molemmat! Jotenkin etenkin tuohon alempaan rakastuin totaalisesti! Niin kaunis kokonaisuus! Myös tuo lila kortti on tosi upea! Ihanan paljon olet siinäkin eri materiaaleja käyttänyt! Mutta kuule... huomasin myös, että meillä on pyörinyt näköjään samoja ajatuksia jonkin verran mielessä... nimittäin minunkin kesken eräisessä kortissani tuolla askartelupöydälläni kököttää myöskin Tilda istumassa lakin päällä. :D Toivottavasti et pahastu? :)

  VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)