tiistai 25. helmikuuta 2014

Silppukortti!

Villakeijulla on haasteena tehdä kortti silpuista ja muista mitä jäänyt joskus syystä tai toisesta käyttämättä ja onhan se varmaa että varmaan meillä jokaisella on niitä yllin kyllin :) Ainakin itsellä on vaikka ja mitä laatikkoa ja purkkia juuri tälläistä mitä ei ole viitsinyt heittää pois kun ehlä tarvitsee joskus :) Monesti itse mietin että miksi niitä säilyttää kun aika harvoin itsellä ainakaan niistä tulee koskaan mitään tehtyä kuitenkaan. Pitäisi vain joskus ottaa ihan asiaksi ilman haastettakin että ottaisi laatikot esille ja kokoaisi niistä kortin jos toisenkin. 

Itse etsin tähän korttiin nyt aika saman sävyiset jutut ja tietyn väriset kun ajatuksena oli tehdä appiukolle synttärikortti tietyssä värissä ja kortista voi arvata mikä se väri olikaan tällä kertaa :) 
Kaikki kortissa olevat ovat todellakin kätköistä ja ylijäämä laatikoista otettuja, ainoastaan korttipohja valkoinen on uusi. Harmittaa kun tuo onnea teksti meni väärään kohtaan mutta siinä se nyt kuitenkin on kun ei sitä poiskaan saa :)

Tässä valmis korttini appiukolle jolla on ensi viikolla synttärit. Lisäksi laitan vielä tähän kuvan materiaaleista mitkä valitsin ennen kortin tekoa ja pistä päätin siis kasata kortin.
Lumet sulaa ja aivan kun olisi vappu tulossa kelien suhteen vaikka ollaan vasta helmikuun lopussa.Normaalisti tähän aikaa meillä vielä paukkuu pakkaset aika kovallakin kädellä mutta nyt ollut kahtena päivänä jo -6 astetta ja se on todellinen ihme..on tämä ihmeellistä mutta ihanaa minä se odotan kevättä jo todella paljon.

Mukavaa viikkoa kaikille ja aurinkoa päiväänne :)

1 kommentti:

Thanks for your comments and your visit my blog :)