perjantai 31. tammikuuta 2014

Korttirinki 4/4!

Jälleen saatu onnistuneesti yksi rinki umpeen ja viimeistä korttia viedään aiheesta ystävänpäivä :) Minä olin tällä viikolla materiaali vuorossa ja tälläinen oli kuoren sisältö mikä lähti kaikille leideille.Minä kasasin matskut jo melkein heti kun rinkiin pääsin joten kaikki oli valmiina tällä kertaa hyvissä ajoin ennen postitusta.
 Itse sain tuhlattua kaikki matskut ja sisäpuolelle laitoin tuon ympyrän muotoisen kukka hässäkänkin vielä,mutta unohdin sen sisäosan tässä kokonaan kuvata. Korttini tein tänään valmiiksi ja nyt näytti olevan kuiva joten aika laittaa se sitten heti esille kun Apriskin oli saanut omansa tehtyä niin uskaltaa omansakkin julkaista.

Tässä ringissä oli mukana Apris, Jaanuska ja Sari :) Kiitos teille mukana olosta ja uusinta kierros odottaa joten ei hätä ole tämän näköinen :) 
Nyt vain sitten tosiaan uusien projektien kimppuun,taas on mulla kasaantunut muutamia juttuja mitä pitäisi tehdä aika nopsaankin joten saapa nähdä onko työntäyteinen viikonloppu askartelun osalta edessä vai saanko mitään aikaiseksi :) 
Ihanaa viikonloppua,on se aina ihanaa kun viikonloppu tulee vaikka mulla nyt ei nämä päivät eroa mitenkään oli viikonloppu tai ei :)  Ajatella huomenna alkaa jo helmikuu,miten ihanaa kevät on melkein jo ovella :)

3 kommenttia:

 1. Voi että, kun onkin ihana kortti! Jotenkin koko konaisuus on niin semmoinen "ruusuinen" ja hieman jopa semmoinen "prinsessamainen". Älä kysy, että mistä se tuli, mutta... näyttää siis todella hyvältä! :D Onpa tuo hopeanauha tuolla tekstisi ympärillä kiva! TOSI IHANA! Ja väritys on tosi hieno.. ja tuo Tiinumainen kimallus kuvassa tekee siitä jälleen täydellisen! :D Kiitos tosi kivoista materiaaleista ja ihanaa viikonloppua sinulle! <3 Jännityksellä jään jälleen matskujasi odottamaan!! ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitokset ihanista materiaaleista. Olet tehnyt niistä tosi kauniin kortin. Teillä on taas niin runsaat kortit ja omani jäi kovin simppeliksi. Mutta jospa seuraavilla yrittäisin minäkin taas petrata materiaalien käyttöä.

  VastaaPoista
 3. Jaanuska sanoi jo kaiken, mitä itsekin ajattelin kortistasi :) Ihana kortti!
  Millä olet leikannut tuon tekstiympyräisen? Näyttää kivalta tuolla nauhalla koristeltuna.

  VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)