maanantai 3. maaliskuuta 2014

Vintage and Beauty haaste!

Tällä kertaa Vintage and Beauty haasteblogissa on aiheena pitsi ja minä kasasin eilen kortin äidilleni jolla on ensi kuussa synttärit ja pitsiä olen sinne laittanut mukaan ja koitin reunoistakin saada vanhan aikaisen tyylisen mutta eihän se ihan nappiin mennyt. Kaikki kortissa olevat jutut ovat silppu tai ylijäämiä,paitsi tuo pitsi on ihan korkattu uudesta nauha paketista. Teskti vielä kortista puuttuu kun en vielä ihan tiedä minkälaisen teksin sinne laittaisin mukaan. Tällä siis osallistun haasteeseen jos se vain kelpaa sääntöjen puolesta :)
Olen niin pettynyt mun kuvaus taitoihin,ensin luulin että mulla vain huono kamera ja sain lahjaksi jouluna uuden kameran mutta tuntuu että sillä ne vasta huonoja kuvia tulee joten olen ajatellut että ei se kamerassa ole vika vaan ihan kuvaajassa :( 

Nyt pitäisi vielä kaverille tehdä synttärikortti ja sitten ajattelin että olisi aika leipoa pullaa lasten kanssa. Ihanaa viikkoa kaikille :)

6 kommenttia:

 1. Todella kaunis kortti. Piti suurentaa kuvaa, jotta näki kaiken ihanuuden.

  VastaaPoista
 2. Heips, Kiinnostaa kyllä :) Laitatko mulle s.postia.. Ja tää kortti on kyllä ihana pitsiunelma <3

  VastaaPoista
 3. Ihan huippu kaunis! <3 Voi äitisi ei voi olla ihastumatta tähän! Korttisi on kaikin puolin erittäin onnistunut ja kerrassaan upea! :) Kiitos, että osallistuit it's all about the Vintage and Beauty haasteeseen! Ja paljon onnea arvontaan! ;)

  VastaaPoista
 4. It is super nice wawww ♥

  Thanks for joining us at It’s all about the vintage and beauty♥

  VastaaPoista
 5. Kyllä on kaunis.
  Ihanilla väreillä...

  VastaaPoista
 6. what a very beautiful creation.

  thanks for sharing the challenge with us:
  It´s all about the vintage and good luck.

  lg megi

  VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)