maanantai 20. tammikuuta 2014

Sininen kortti!

Tein kummitädille synttärikortin sinisen sävyisenä. Ei nyt ihan mennyt putkeen mut tälläinen se on tällä kertaa.Kummitätini tykkää sinisestä joten tässä kortissa sitä onkin sitten ihan yllin kyllin :) Vähän oli eri käsitys kun korttia aloitin tekemään minkälaisen siitä haluan mut ei se toteutunut ja jotenkin ihan liian yksinkertainen tekele.Tämä on varmaan ensimmäinen kortti tämän mallisena kun yleensä ne on minulla aina neliöitä.Monissa blogeissa olen ihania taittelu malleja nähnyt mut eipäs ole tullut kokeiltua sama kun aina tulee tehtyä neliön mallisia kortteja.Pitäisi vain uskaltaa ja kokeilla jotain muitakin malleja.
 Meillähän oli tässä koko viime viikon todella arctiset olosuhteet ja viikonloppuna mittari kävi -36 asteessa ja kävinkin eilen ottamassa muutamia kuvia pihalta ja jotenkin sopii hyvin väri teemaltaan tähän korttiin  nämä maisemakuvat :) Nyt asteita enään -25 joten tämähän tuntuu jo kesältä,autonkin uskalsi aamulla käynnistää.Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille :)

2 kommenttia:

  1. Kaunis kortti. Ja ihania talvikuvia. Meillä pakkasta tänä aamuna 22. Pikkasen alkaa jo tympiä. Lunta saisi olla ehkä hieman enemmän.

    VastaaPoista
  2. Tosi kivan näköinen kortti! Kaunista kimallusta jälleen kortissasi! Ja nuo maisemat... upeat! Karvat nousee pystyyn jo ajatuksestakin tuollaisesta pakkasesta... huih! Meillä se on myös laskenut jo todella paljon.. nyt näyttäisi olevan enää -7. Ja se kyllä riittää minulle. :D

    VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)