lauantai 18. tammikuuta 2014

P*skis 216-värittämätön leimakuva!

Hyytävää lauantai iltaa kaikille,meillä mittari ollut koko päivän -34 asteessa ja tuumailinkin tuossa että varmaan hajonnut koko mittari kun ei liiku mihinkään suuntaan. Kylmää siis on ja ei ole kivaa yhtään :( Olen tehnyt aikani kuluksi muutaman kortin ja tässä pika sellainen eli isukki täyttää tänäkin vuonna vuosia joten pitihän hänelle jo valmiiksi askarrella kortti. Iskä tykkää lentokoneista ja olenkin koittanut haalia edes muutaman leiman mitkä sopii miehille joten olisi sitten edes hitusen helppoa tehdä kortti kun sen aika aina koittaa. Tämä vain on aina yhtä vaikeaa tehdä miehille kortti. 

Mieheni ei ole koskaan saanut minulta korttia vaikka muuten niitä antelen vähän kelle vain mutta hän on totaalisesti jäänyt ilman mutta nyt minulla on mietinnässä että josko sitä tekisi kortin kun mies täyttää pyöreitä :) Mutta onhan noita ennenkin pyöreitä ja ei pyöreitä vuosia täytetty ja en ole korttia tehnyt joten voi olla että jää tälläkin kertaa tekemättä.

Iskä pitää tosiaan lentokoneista ja on milloin missäkin katsomassa jotain näytöstä ja joulupukkikin taas toi lentokone kirjasen ja viime kesänä olivat Englannissa asti katsomassa isoa tapahtumaa joten siksikin aihe on aika hyvä hänelle. Laitoin kyllä aika naismaisen onnittelu tekstin mutta ajattelin tässäkin sitä että hän voi muistella sitä viime kesää kun koki sen mahtavana reissuna joten siksi sen päätin tuohon laittaa kaikesta huolimatta.

Todella iisi kortti eikä ole mitään kikkailuja tehty mutta tällä mennään tällä kertaa.Koitin ottaa eri valossa kortista kuvaa kun eka kuva on harmaa ja alimmainen sitä mitä se on oikeasti :) Tällä osallistun P*skiksen haasteeseen missä oli sopivasti aiheena värittämätön leimakuva.

Iloista viikonloppua kaikille :)

5 kommenttia:

 1. Onpas kiva kortti, varmasti saajalle mieluinen! Täällä mittari on siinä -20 asteen hujakoilla, ja ihan tuntuu tarpeeksi kylmältä... :)

  VastaaPoista
 2. Onpa ihana. Selkeä linjainen mieinen kortti!
  Näin kyllä tahtoo olla että sille omalle miehelle jää usein miten tekemättä.
  Meillä hän on tainut jo tottua siihen.

  VastaaPoista
 3. Tyylikäs kortti! :)

  Seuraa uutta kauppani blogia ja osallistu kolmen upean palkinnon arvontaan. :)

  Sunflowerfield Designs blog

  Kiitos!

  Vanja

  VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)