maanantai 9. syyskuuta 2013

Korttirinki 3/4

Perjantaina tipahti postilaatikkoon Macan matsku kuori ja jälleen kerran piti jo postilaatikolla kurkkia että mitä siellä oikein onkaan,lauantaina sitten väkersin kortin ja nyt vasta sain kuvat koneelle. Minusta tullut laiska kuvien siirtelijä :( Jouluisissa tunnelmissa mennään edelleen ja mikäs sen parempaa kun kortteja pitäisi saada tehtyä hurjasti lisää. Kuoren sisältö oli tällä kertaa tämänlainen,tuo joulupukin kuva oli Macan tervehdys mutta laitoin senkin kuvaan.
Kaikkia matskuja sain käytettyä eikä juurikaan mitään jäänyt yli. Minä olenkin sitten seuraavana lähetys kuoren vuorossa ja kuoret ovatkin valmiina ja laitan ne postiin keskiviikkona :) Sitten onkin taas tämä rinki päässyt tiensä päätökseen. Mukana menossa ovat Macan ja minun lisäkseni vielä Apris joka on emäntänä sekä Granne.Valmis korttini on tässä,sisälle tulee vielä joku teksti mutta en ole sitä vielä valinnut minkälainen se voisi olla,mutta onhan tässä aikaa päättää :) 
 Kuvat taas jälleen kerran ihan kamalat,ja toivon tosiaan että joulupukki tuo minulle uuden ja kunnollisen kameran joululahjaksi :)
Mukavaa syksyistä viikkoa kaikille,kiva kun kävit kurkkailemassa :)

3 kommenttia:

  1. Todella kaunis kortti. Kiva idea tuo sisäsivun "tasku".

    VastaaPoista
  2. Onpas todella hieno kortti! Että olet hyvin osannut käyttää kaikki. Upeaa!!!

    VastaaPoista
  3. Leikittelevä kortti jouluisissa perinteisissä väreissä. Mahtavan muhkealta näyttää kortti,kuin siinä olisi toooosi monta paperikerrosta - ja sehän on juuri minun makuuni :) Miten saat noista ruseteista noin tasaisia. Itselläni menee aina ihan vinksalleen :D

    VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)