perjantai 20. syyskuuta 2013

Vahinko kortti!

Kävipäs minulla vahinko tätä korttia tehdessäni ja vahingon huomasin vasta nyt kun olin laittamassa korttia esille,joten tästä kortista tuli sitten vahinkokortti jouluinen sellainen. Sopii kyllä hyvin aiheeseen koska muutenkaan ei kortin teko mennyt niin kuin olin ajatellut ja miten se onkaan että nykyään jokainen kortti on vähän niin suin näin tehty. 

Tällä piti osallistua P*askarteluhaasteeseen, mutta nyt jääkin osallistumatta kun ei mennyt kortti sääntäjen mukaan. Aiheena oli resepti ja muuten meni hyvin mutta minä muistin että haaraniittejä piti olla kolme vaikka niitä piti olla kaksi..minun kortissani kun niitä niittejä on kolme kappaletta :( No sentään on yksi jouluinen kortti lisää.. 
Kortin tein ennen meidän reissua  pika pika vauhtia että ehtisin sitten sen postailla täällä ollessani ja osallistua haasteeseen :) No tästä tuli pelkkä kortti ilman haasteeseen osallistumista.
Olen nyt parasta aikaa tyttären kanssa Helsingissä ja onhan se aina niin ihanaa olla isossa kaupungissa ;)  Tosin rankkaa on kun käy niin harvoin niin sitten jokaisessa kyläpaikassa ja sukulaisten luona pitäisi ehtiä käydä joten ei voi sanoa että olisi lomalla kun on melkoinen minutti aikataulu aina kun täällä ollaan  ;) 
Olimme tänään minun mummoni luona joka täyttää ensi keväänä hurjat 90v ja sai sitä ihmetellä miten sisukas muori mummo onkaan. Mummoni aikoo elää 100v asti ;) Mitään vaivaa tai sairautta hänellä ei ole vaikka ikää on jo mittarissa enemmän kun paljon ja kotonaan asuu vielä kaiken lisäksi yksin. Jotenkin taas tuli mieleen että miten pitkän elämän mummo onkaan elänyt ja mitä kaikkea tuohonkin ikään on mahtunut. Surullista vain on että vaari on kuollut jo 30v sitten ja siitä asti mummo on asunut ihan yksikseen,se on minusta pitkä aika :(  
Toivon vain että itse kun pääsisi sitten aikanaan samoihin lukuihin ja saisi vielä olla terveenä niin olisihan se hienoa. 
Sain Jaanuskalta kivan haasteen kysymysten muodossa ja siihen pitääkin paneutua ja vastailla kunhan täältä reissusta selvitään ensi viikolla joten siitä tulee sitten erillinen postaus joskus. Pikaisesti kävin kurkkailemassa kysymyksiä ja olihan siellä haasteellisia kysymyksiä tiedossa,mutta aion selvitä siitäkin :)

Mahtavaa viikonloppua kaikille :)

1 kommentti:

Thanks for your comments and your visit my blog :)