keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Nimmarikortti!

Välillä jotain muutakin kun joulua ;) Kaverillani on nimipäivät kohta joten tein sitten eilen kortin hänelle valmiiksi. Huvittavaa tässä oli taas se että kaverini tykkää violetista joten minä menen ja teen sitten vaaleanpunaisen kortin :)) Eli taas meni alku suunnitelmat ihan metsään. Mutta eipä hätä ole tämän näköinen, kun kaveri myös pitää vaaleanpunaisesta ja pinkistä :) Joten näillä mennään tällä kertaa. Mitään kikkailuja en ole kortissa käyttänyt vaan ihan yksikertainen tuli tästä kortista mutta saa kelvata.
 P*skarteluhaasteessa on menossa jo 200 haaste,huikeaa!! Tällä viikolla aiheena mikä tahansa edellisistä haasteista joten sieltä sitten valitsin aiheen katti. Taisi olla 16 haaste joskus aikoinaan milloin minä en ollut edes menossa mukana vielä. Sopivasti kisuli on tässä kortissani joten valinta oli helppoakin helpompi.  Ja kerrankin ehdin osallistua ajoissa tähänkin haasteeseen,niin monta jäänyt viime aikoina välistä kun en ehdi saada korttia valmiiksi.

Tänään tiedossa sitten lisää joulukorttien tekoa..yllätys yllätys ja tänään lähteekin minun ja tällä kertaa viimeiset matsku kuoret jouluringin porukalle joten huomenna pitäisi kaikilla olla viimeiset matsku kuoret käsissään :) Itse ajattelin noin kuukauden päästä järjestää vielä yhden jouluringin mutta huutelen sitten halukkaita mukaan rinkiin vähän lähempänä.
Mukavaa päivää kaikille ja askarteluintoa :)

3 kommenttia:

Thanks for your comments and your visit my blog :)