tiistai 12. maaliskuuta 2013

Synttärikortti Appiukolle!

Olipas käydä mulla paha unohdus kun aamulla heräsin niin tuli appiukko mieleen ja ajattelin vain että jaahas sitten tuli unohdettua appiukon synttärit viime viikolla. Puhelinta vielä katsoin että joo näin on päässyt käymään ja ihmettelin miksi mieskään ei ole mitenkään asiasta puhunut. No sitten mietin vielä uudestaan puhelin kädessä että niin mikä olikaan se tärkeä päivä ja ilokseni huomasin että ei olekkaan mennyt ohi suuri päivä vaan se on yli huomenna eli nyt äkkiä korttia tekemään :) Aamulla tein sitten kortin ja sain sen valmiiksi,jippii. Nyt vain kortti postiin niin ehtii hyvin vielä appiukolle. Voitte kuvitella vain miten iloinen olin asiasta kun huomasin että en olekkaan unohtanut asiaa :) Iso kivi tippui sydämeltä koska olisi minusta ollut aika noloa unohtaa koko synttärit varsinkaan kun emme pääse paikan päälle. Itse tykkään kortista tosi paljon mikä on aika hasssua kun en yleensä välitä omista jutuista.

Minun ongelma on nämä mies aiheiset kortit ja aina yhtä tuskaa se miettiminen on niiden kanssa mutta näillä mennään ja tällä kertaa pupu on aiheena miehelle :) 
Sentään sillä pupulla on kravatti kaulassa ;)

 
Meillä se on kevät parhaimmillaan ja aurinko paistaa ja päivät senkun valostuu mutta öisin on vielä huisin kylmää kun aamullakin oli -30 et sellaista,aurinkoista päivää kaikille :)

2 kommenttia:

  1. Voi, mitä ihanuuksia täältä taas löytyykään!! Todella monenmonta ihanaa, värisävyiltään raikasta korttia ja niin on tutun näköisiä kuvia :)

    VastaaPoista
  2. Tämä kortti on tosi ihana! Ja minusta käy miehelle oikein hyvin... :)

    VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)