tiistai 26. maaliskuuta 2013

P*skiksen Bingo!

No niin sitten vielä ehdin mukaan kortillani P*skiksen viikko haasteeseen jossa aiheena oli BINGO! Bingot ovat minun mieleeni vaikka aina tekee tiukkaa miettitä mitä haluaa tehdä,valinnan vaikeus siis aina edessä tässäkin asiassa :) Minun valintani ovat tällä kertaa kukka keltainen ja pilkut. Paperissa ja nauhassa on pilkkuja vaikka ne ei kovin hyvin erotu.
Korttia miettiessä tuli valitttua ensin ihan toinen rivi mutta niin kuin monesti niin mulla muuttuu aina mieli kortin aikana :) Ja mikä siinä on et ainakin minulla bingo riveissä haluaisi käyttää juuri sellaista riviä mikä ei ole mahdollinen vaikka miten päin koittaa miettiä.
Näin kävi minulla tälläkin kertaa ;)
Pääsiäis aiheella siis mennään tässä kortissa ja leimakuva on kiva ja sen olen saanut blogi ystältä ja onneksi näitä on mistä ottaa ja värittää :)

Keväisen aurinkoista päivää kaikille!

5 kommenttia:

 1. Onpas hauska kortti, tulee hyvä mieli, kun tätä katsoo :)

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka ihana, pirteä ja hieno kortti!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana tipukortti, tykkään...nää on niin hauskan näköiset tirpat;-D

  VastaaPoista
 4. Voi, tämä kortti on kyllä niin hieno.. niin kaunis ja pirteä! Olen tykännyt kovasti noista tipuleimoista. Nyt pääsiäisen jälkeen sitten hommasin itsellenikin tuon toisen.. :) Ja tuo oksa/kukka stanssi on kyllä ihana! :)

  VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)