torstai 14. maaliskuuta 2013

Magnolihaaste 134!

Osallistun tällä viikolla kortillani Magnoliahaasteeseen jossa aiheena on tähtiä joten tähtiä tulee nyt monessa muodossa. Kortti menee pikkuveljelle joka täyttää muutaman viikon päästä huikeat 25v! Sitähän tuntee itsensä jo tosi vanhaksi kun pikkuvelikin on jo aikuisessa iässä :) Pikkuveljellä on 3 "ihanaa" isosiskoa ainakin meidän siskojen mielestä mutta veljen mielestä tilanne on varmaan ollut ihan jotain muuta silloin nuorena ;) Korttia tehdessä mietin niitä lukuisia kertoja kun olemme pientä poloista koitelleet mutta aina se on menossa ollut mukana,välillä jopa vasten tahtoisin :) On siinä mahtanut olla kestämistä kun kolme siskoa laittaa tuulemaan,olemme pienenä veljeä pukeneet milloin tytöksi ja milloin meikanneet ja milloin mitäkin,oi niitä aikoja :) Mutta nyt tosiaan pikkuveljemme joka on meitä kaikkia kuitenkin 2 päätä pidempi on päässyt huimaan 25v ikään ja eikös tästä lähde se aikuisuus vihdoinkin sitten käyntiin?!

Kun suunnittelin korttia siitä piti tulla sininen ja kyllä on taas naurussa pitämistä kun korttia katsoo niin eihän tässä ole yhtään sinistä.Olin jopa valinnut kaikki sinisen sävyiset paperit mitä tulen kortissa käyttämään mutta näin pääsi käymään että tässä on valmis kortti ja ilman sinistä tällä kertaa :) Eka värityskuva meni ihan pilalle mutta tähän toiseen on tyytyminen.
Värit ovat tummemmat livenä ja jotenkin kortti näyttää paremmalta livenä omasta mielestäni,mutta olen kuitenkin ihan tyytyväinen korttiini. 

Ja vielä kun ehtii niin mainostan että korttisirkuksessa on haaste alkamassa ja vielä ehtii jopa arvontaan mukaan,käykäähän kurkkailemassa. Itsellä oli mennä koko juttu ihan tyystin ohi :) 
http://korttisirkushaastaa.blogspot.fi/ 
Palkintokin olisi luvassa arvonnassa ja se näyttää tältä joten kannattaa osallistua:
  Mutta se minun korttini näyttää siis tältä tänään:


Vaikka veljeni tuskin blogissani käy niin silti onnittelut Mika <3

5 kommenttia:

 1. Tosi kivan näköinen kortti sinisen sävyineen! Hihih! ;) Mutta siis oikeasti... tosi hieno! :)

  VastaaPoista
 2. Siisti kortti ! Ihana :)
  ja kiva kun oot huomannu Nannan uden haasteen :) mäki oon yrittäny mainostaa tuota et lähtis haaste kunnolla sit pyörimään :)

  VastaaPoista
 3. Onpas upea kortti! Ja hauska oli lukea veljestänne:) Itselläni 10v nuorempi velipuoli ja aika kyytiä se sai pienenä kahdelta isolta siskoltaan,meikkeineen kaikkineen;)

  VastaaPoista
 4. Upea kortti. Laittaisitko sähköpostilla yhteystietosi korttirinkiä varten. Ei ole enää tallessa minulla.

  VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)