keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Magnoliahaaste 136!

Ihanaa keväistä päivää kaikille,sain vihdoin ladattua kamerasta kuvat koneelle ja nyt voinkin sitten julkaista Magnoliahaasteeseen tekemäni kortin,jossa oli aiheena palmusunnuntai. Itsellä ei tullut mitään muuta mieleen kun pelkkä pääsiäinen joten pääsiäiskortti sitten piti tehdä :)
Päätin tehdä violetin sävyisenä ja itse pidän kovasti kyseisestä väristä joten olen kyllä tyytyväinen korttiini. Suurimmaksi osaksi olen tehnyt keltaisena tai vihreänä mutta molemmat värit kun ei innosta niin ei niistä korteistakaan tule sitten niin kivoja että itse pitäisi.
Tässä olikin minun tämän vuoden pääsiäiskortit ja aamulla sai kortit jo postiin joten pitäisi toivon mukaan vielä ehtiä perille asti.
Meillä aurinko paistaa ja on niin ihanan keväinen ilma.Ränneistä tippuu vettä ja tiet sulana niin minun mielestäni se kevät on alkanut vaikka uutisissa taidettiin sanoa jo että kevät on peruttu :)

Ihanaa pääsiäistä kaikille mekin suuntaamme pääsiäisen viettoo"etelään"!

4 kommenttia:

  1. Ihan mielettömän hieno kortti taas kerran! :) Ja violetin sävy on todella kaunis. Onpa ihanaa vaihtelua nähdä välillä muunkin värisiä pääsiäiskortteja, kun niitä keltaisia vihreitä on tosiaan nyt niin hurjan paljon. Tykkään tästäkin kortistasi ihan hirmusti! :)

    VastaaPoista
  2. Täytyy yhtyä Jaanuskaan! On kyllä hurjan ihana kortti ja ihanat värit!

    VastaaPoista
  3. Kaunis kortti ihanissa väreissä!!

    VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)