perjantai 22. maaliskuuta 2013

Korttisirkuksen haaste 1!

Huomenta kaikille tasa puolisesti,aurinko paistaa ja sitä rataa :)
Korttisirkus pisti uuden haasteen pyörimään viime viikolla ja ensimmäisen haasteen aiheena on HUUMORI! 
Huumorin kukka on aika vähissä täällä päässä ja luulin jo ettei ekaan haasteeseen ole osallistumista kun eihän mulla ole huumori aiheisia leimoja. Muutama päivä meni ihmetellessä ja miettiessä että juu ei ole ei. Sitten ihan muuhun korttiin olin etsimässä kuvaa isosta kasasta valmiita leimakuvia ja tämä ilmeisesti Artin kuva tuli esille ja minun kriteereissä se on kyllä aika huumori aiheinen?! Toivotaan että kelpaa haasteen aiheeksi :)  
Olen leimakuvan saanut joskus vaihdossa tai kylkiäisenä blogi ystävältä ja ihanaa että tuollainen pelastus sieltä löytyi,kiitos siis kuvan antajalle.

Tiedän kenelle kortti tulee mutta nuottirivistön päälle pitäisi vielä sitten ennen lähetystä keksiä joku lausahdus kun vielä ei ole selvillä mitä siihen haluan kirjoittaa,voi olla että jää ihan tuollaiseksi tai sitten laitan jonkun onnittelu tekstin,jotain se vielä kaipaa tuohon.
Kiitos haasteen tekijälle mukavasta haasteesta kiva kun jaksat tälläisen laitaa pystyyn!
Mukavaa viikonlopun alkua kaikille :)

3 kommenttia:

  1. Onpa todella ihana ja kaunis kortti! Ja ihan mahtava tuo korttisi pariskunta! Itsekin olen myös käynyt läpi aivan samoja ajatuksia ja taistoa tuon haasteen vuoksi.. mutta, on minullakin nyt yksi työ lähtenyt hissukseen työn alle.. katsotaan nyt sitten mitä siitä tulee, onneksi aikaa on ihan runsaasti.. :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos kun osallistuit haasteeseen! Ja tuohan on aivan erinomainen huumorikortti:)

    VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)