perjantai 10. huhtikuuta 2015

Mummulle 90v kortti!

Minulla on kaksi mummua elossa ja toinen täytti 90v viime vuonna ja nyt on toisen vuoro juhlia näitä isoja lukuja joten päätin että pitäähän sitä mummulle kortti tehdä. Kaikki kortin materiaalit ovat jämä juttuja eli mitään uutta ei ole tässä kortissa. Leimakuva on meidän yhdestä ringistä joka jäi ylimääräiseksi joten päätinkin jo silloin että siitä teen mummulle kortin sitten aikanaan ja nyt on se aika. Mummu on armoton kukka ja puutarha ihminen joten tämä sopii hyvin teemaan mielestäni.Meinasin ensin että laitan keskelle ison 90 numeron mutta päätin sitten että laitan vain pienen numero rykelmän tuonne kulmaan. 

Sitä en tiedä missä vika mutta mulla on jokainen kortti nyt enemmän ja vähemmän vinossa ja niin on taas tämäkin ihan viksin vonksin. Taitaa olla paperi leikkurissani joku vika nykyään kun kaikki paperit menee vinoon vaikka kuinka sitä koittaa leikkurin mallin mukaan leikata. Joten tuttuun tapaan vinossa on tämäkin kortti ja kuvan laatu jotain ihan mahtavaa. No onneksi se on livenä aavistuksen verran kauniimpi niin kehtaa antaa ensi viikolla mummulle. Muistelin tuossa juuri että vastahan sitä olitiin mummun 80v juhlissa jolloin piti ns isommat juhlat ja nyt jo 10v mennyt siitäkin ja juhlitaan jo 90v juhlia. Mummu on sanonut että elää ainakin 100v asti ja sitten kuulema vasta isot juhlat onkin :)
Mutta tälläisen kortin kera lahjan annamme ensi viikolla mummulle,toivottavasti pitää kortista.
Aurinkoista viikonloppua kaikille :)

3 kommenttia:

  1. On kyllä todella kaunis kortti enkä minä ainakaan näe mitään vinoja papereita. Mukavaa alkavaa viikonloppua.

    VastaaPoista
  2. Kaikki on vinksin vonksin tai ainakin heikun keikun..... Joo, en minäkään huomaa tässä kortissasi vinoumia. Kortti on niin ihana ja melko vaaleanpunainen unelma. Varmasti mummo pitää tästä. Onnea mummolle, kunnioitettava ikä!

    VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)