keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Korttirinki 3/4!

Hyvää joulua oli minun materiaali kuoren aiheena tällä viikolla ja toivotaan ettei saajat ole ihan hämmentyneet näin kevään korvilla jouluisesta aiheesta :) Joka vuosi päätän joulukortti paniikin aikaan että nyt aloitan kortin teon hyvissä ajoin mutta kuten yleensä nyt alkaa toukokuu ja minulla valmiina tasan yksi kortti joten se siitä sitten tänäkin vuonna. 
Mutta aiheeseen eli tässäpä kuoren sisältö mitkä laitoin naisille matkaan.
 Itse sain tuhottua kolme leimakuvaa ennen kun sain ns oikeanlaisen mitä päässäni hain ja onneksi oli mun leima niin ei haitannut kun tuli sählättyä. Mulle sininen väri vain on hieman hankala aina.Aikani pyöritin materiaaleja tässä tulos hieman vaisu mutta olkoon.Sain tuhlattua kaikkia muita materiaaleja paitsi tuota yhtä tummempaa paperia. 
Leimasin on minun suht uusia hankintoja viime kesältä tai syksyltä ja tämä on ihan mun suosikki ja varmaan pääsee moneen korttiin tänä jouluna. Mukana meidän ringissä on Eija, Apris ja Enkuli joten käykää katsomassa mitä ihanaa heillä on syntynyt aiheesta joulu. Ainakin Eija oli omansa saanut tehtyä ja voi että miten kaunis luomus siellä olikaan. Sitä aina itse miettii kun muiden luomuksia katsoo että voi voi miten oma pää ei keksinyt jotain tuollaista ;)

Tänään pakkasta -10 ja tiedossa munkkien paistoa joka ei kuulu mun lempipuuhiin mutta ei se auta, kuopus on ainakin viikon jo kysellyt että milloin niitä munkkeja oikein sitten saa!

Aurinkoista päivää kaikille ja mukavaa vapun aikaa :)

5 kommenttia:

 1. Ihana!
  Niinpä, aina tuntuu, että muut ovat keksineet ja oivaltaneet materiaalien käytön paremmin ja kauniimmin kuin itse. Minusta ringin naiset ovat tehneet todella upeita kortteja ja kaikki niin ihanan erilaisia. Jokainen on antanut palasen itseään taideteoksiin :) Minkälaista se olisikaan, jos kaikki tekisivät samanlaisia...huh en voi edes ajatella kuinka tylsäksi tämä muuttuisi, joten jatketaan taiteilemista omana itsenämme <3 Luovuus kunniaan, meissä jokaisessa on pieni taiteilija :)
  Kiitos inspiroivista materiaaleista.

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis on korttisi. Minulle meinasi tulla tortta på tortta HIHHHIIII

  VastaaPoista
 3. Kiitos ihanista materiaaleista. Korttisi on todella kaunis ja kivasti sommiteltu. Itse tein kaksi suht simppeliä korttia, mutta pihtailen julkaisun kanssa vielä reilun vuorokauden :)

  VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)