keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Vintage Korttirinki 4/4

Vihdoin ja viimein minä sain meidän vintage ringin vikoista matskuista kortin valmiiksi. Olin itse lähetys vuorossa ja jo itse matskujen kasaaminen tuotti tällä kertaa suurta vaikeutta ja moneen kertaan vaihdoin jo lähetettävät matskut kunnes lopulta päätin laittaa alla olevat materiaalit naisille.
 No sitten kortin pariin ja ai että tämä jos mikä oli tahtojen taistelu. Ei sitten mitenkään päin asettunut matskut korttiin vaikka monta päivää niitä pyöritin ja pyöritin pöydällä. Tänään päätin että nyt se kortti tehdään valmiiksi ja piste. Lopputulos on alla. Minä taas tein vain yhden kortin mutta käytin kaikkia matskuja,piti enemmänkin papereista jotain korttiin laittaa mutta jäi laittamatta.En tiedä vielä kelle kortti menee ja mihin tilaisuuteen joten tekstä en laittanut mihinkään,mutta ehtiihän sen myöhemminkin.
 Jokaisella on ollut höyheniä matskuissa ja minulla ei sellaisia ensin ollut mutta olimme viime viikolla synttäreillä jossa sitten näin heidän tytön pääsiäiseltä jääneen höyhen pussin ja pitihän se kysyä että saako ottaa muutaman höyhenen jotta sain myös minä laitettua niitä mukaan matskujen joukkoon. Ihan ei ollut hyvän värisiä mutta nuo nyt oli parhaimmat joten kaikki saivat kaksi höyhentä :) Laitoin tosin viestiksi että ei ole pakko niitä käyttää. 

Nyt taas on tullut tämkin rinki tiensä päähän ja hurjan kivaa on ollut,varmasti jatkuu rinkeily taas syksymmällä mutta ainakin omalta osaltani joudun vähän pitämään taukoa. Mukana menossa olivat tutut naiset Apris,Jaanuska ja Minna joten käykäähän kurkkailemassa että minkälaisia kortteja naiset ovat saaneet aikaiseksi. Ainakin Apris oli saanut valmiiksi jo kaksi korttia lähettämistäni materiaaleista.

Ihanaa aurinkoista viikkoa kaikille :)

4 kommenttia:

 1. Pyörittelyn päätteeksi olet kyllä saanut ihanan kortin tehtyä Ü Tämä on niin kaunis. Ja ajattelepas, vintagea ;)

  VastaaPoista
 2. Aivan ensiksi, kiitokset ihanista materiaaleista sekä tästä rinkeilystä :)
  Ja turhan kriittinen olet omiin vintage kortteihisi. Tämäkin on hurjan kaunis ja kivasti olet materiaaleja käyttänyt.

  VastaaPoista
 3. No voi hyvääpäivää miten ihana <3

  VastaaPoista
 4. Komppaan Aprista! Olet aivan turhan kriittinen itseäsi kohtaan. Materiaalisi olivat ihan huikean ihanat ja korttisi mielettömän kaunis!!! Ihan hurjan ihanan kokonaisuuden olet saanut valmiiksi! Tykkään valtavasti! :)
  Suuri kiitos sinulle ringeistä ja kaikista upeista materiaaleista! Ja ihanaa ja aurinkoista kesää sinulle ja perheellesi!! <3 :)

  VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)