sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Vintage korttirinki 2/4

Vintagella mennään jälleen ja vuorossa oli Apriksen matskut,vappu sekoitti pään ihan totaalisesti joten eipä täällä päässä muistettu hakea keskiviikkona postia ollenkaan joten sainkin vasta perjantaina haettua postit laatikosta. Kaikki muut ovat jo omat korttinsa saaneet valmiiksi ja mulla se vain kestää ja kestää.Aamulla sitten päätin että kortti on tehtävä valmiiksi kun kohta kolahtaa jo uudet matskut joten ei auttanut kun ottaa härkää sarvista ja aloittaa kortin suunnittelu. Olin toki monta kertaa matskut levittänyt pöydälle ja suunnitellut että mitä tekisin mutta se oli jäänyt suunnittelu asteelle joka ikinen kerta. 

Jälleen kerran tuli matsku kuori täynnä ihania juttuja sekä täysin vieraita ja uusia tuttavuuksia minulle. Innokkaimmat tekivät kaksi korttia mutta minä päätin tällä kertaa tyytyä yhteen ja sainkin tuhottua kaikki matskut,muutama silppu jäi ja toinen leimakuva meni pilalle heti alku kättelyssä mutta on se hyvä että oli varalla toinen :)

Itse en ensin värittänyt kuvaa mitenkään mutta kun näin muiden naisten ihanat tekeleet niin päätin hieman itsekkin värittää kuvaa vaikka olinkin sen jo liimaillut pohjaan kiinni. Tässä on valtaisa kuoren sisältö.
 Ja tässä on se minun taideteos tällä kertaa :) Höyhenet eivät halunneet sopuisasti asettua korttiin haluamallani tavalla joten ne nyt sojottaa sitten mihin sattuu ;)
Mukana menossa ovat Jaanuska ja Minna :) Käykäähän kurkkailemassa mitä ihanaa muut ovat saaneet tehtyä,taitoa on näillä naisilla :) Seuraavana onkin vuorossa Jaanuska joten nyt taas jäämme odottamaan uusia vintage matskuja :)

Osallistun tällä kortilla myös kuukauden it's all about vintage haasteeseen missä aiheena oli "flower power" eli kukka loistoa kaivataan,jos tässä kortissa on tarpeeksi kukkaa niin mukana ollaan haasteessa :)

Aurinkoista päivää kaikille :)

6 kommenttia:

 1. Todella kaunis kortti ja kivasti olet sommitellut sen. Jälleen kerran kaikista korteista tuli hyvin erilaisia. Minäkin tuhosin tänään loppuja materiaaleja toiseen korttiin parilla extra timangilla höystettynä.

  VastaaPoista
 2. Siis KÄÄK Tiinu!! Tämähän on aivan upea!! Todella kaunis ja upeasti sommiteltu kokonaisuus! Turhaan pidät vintagea itsellesi niin kovin vaikeana aiheena.. korttisi ovat ihan hirmuisen kauniita! <3 :)

  Kiva myös, että osallistuit It's all about the Vintage and Beauty haasteeseen! Onnea arvontaan!! :D

  VastaaPoista
 3. Kaunis kortti. Kiitos Vintagehaasteeseen osallistumisesta.

  VastaaPoista
 4. what a beautiful card.

  thank you for joining with us It´s all about the vintage and good luck.

  gr. meggi

  VastaaPoista
 5. Tämähän on todella kaunis kortti:-) Kyllä te vaan jaksatte näitä rinkejä kierrättää, ja kaikilla mitä ihanampia kortteja samoista matskuista:-))

  VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)