lauantai 3. toukokuuta 2014

Heppa kortti!

Esikoinen tuli eilen koulusta kotiin ja antoi kutsukortin luokkakaverinsa synttäreille. Luin kutsun läpi ja todellakin synttärit ovat tänään joten pitäähän siinä sitten aika nopeasti alkaa tekemään korttia kun ei mulla ollut mitään sopivaa valmiina tietenkään. Neiti toivoi heppa aiheista korttia,koska synttäritkin on heppa teemalla..just niin heppa aiheinen kortti pitäisi tehdä välineistä joissa ei ole mitään heppaan liittyvääkään. Aikani netissä olin ja bongasin Magnolian heppasen ja tulostin sen kuvan ja värittelin sitten kolme heppaa ja ne on nyt tässä kortissa sitten. Tuo on kyllä itse asiassa ihan kiva leima ja mietinkin että sellainen kannattaa ehkä itsellekkin hankkia vastaisuuden varalle. 

Hepan lisäksi toiveena oli keltaisen tai turkoosin värinen kortti joten tässä on nyt sitten sitä turkoosia ja sisällä on keltaista mutta en ehtinyt sisältä kuvata kun muistin asian vasta nyt :) Kuvaus piti tehdä niin nopeasti että liimatkaan ei ole ehtinyt kuivua kortissa :) 

Pika kortti todellakin tuli ja olen suht tyytyväinen korttiin,ainakin se on raikas mielestäni ja sopinee hyvin 11v heppa tytölle :) Osallistun tällä kortilla Stampavie and more haasteeseen jossa aiheena on tällä kertaa nappeja.
 Hirnahtelevaa päivää kaikille :)

2 kommenttia:

  1. Sehän täyden kympin arvoinen kortti!

    VastaaPoista
  2. Suloinen heppakortti, ihanat värit! Kiitos osallistumisestasi Stampavie and more -haasteeseen! :)

    Marja

    VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)