tiistai 13. toukokuuta 2014

Vintage korttirinki 3/4

Matti myöhäinen taas liikenteessä,mutta tämähän on tuttua jo mulle :) Mutta siis melkein vikaa vintage kierrosta viedään eteenpäin ja viime viikolla Jaanuska lähetti omat matskunsa ja paljon niitä olikin jälleen kuoressa,meidän leidit ei pihtaile näissä matskuissa ;) Minä tietenkin pyöritin ja pyöritin matskuja pöydällä harva se päivä mutta mitään valmista en saanut aikaiseksi. Sitten iskee aina paniikki kun muiden kortit alkaa jo valmistumaan ja tietää että oma vielä pitkin ja poikin pöydällä. Aamulla sitten päätin että selvä nyt sen on tehtävä koska huomenna lähtee tämän ringin vikat matskut minulta muille.
Tässä sisältö ja osa papruista oli kaksipuoleisia joten olen kuvannut ne toiseltakin puolelta. 
Sain tuhlattua lähes kaikki matskut tähän yhteen korttiin,tosin ruskea ohut nyöri päätyi silppuamisen jälkeen roskiin eli sen kanssa sössin oikein kunnolla tällä kertaa ja kello aiheinen paperikin pääsi suurilta osin silppuksi.
Minun valmis tekeleeni on tällä kertaa tässä ja osallistun jälleen it's all about vintage haasteeseen missä kaikki käy tällä kertaa. Harvoin tulee osallistuttua kyseiseen haasteeseen kun ei tuo vintage ole mun juttu mutta nyt saanut oikein urakalla osallistua kun aiheena meillä on ollut vintage :)
 Apris oli laittanut hienosti tekstin tuohon puiseen sydämeneen ja ehkä itsekkin matkin ja laitan siihen jonkun teksin sitten kun keksin mikä se voisi olla ja kelle kortti ehkä on menossa.

Mukana menossa ovat Jaanuska,Minna ja Apris :) Minun matskut lähtee huomenna postiin ja sitten onkin taas yksi rinki tullut tiensä päähän.

Aurinkoista päivää kaikille :)

5 kommenttia:

 1. Kaunis kortti ja kiva sommittelu. Hienosti olet saanut käytettyä materiaaleja. Jänskättää, mitä se posti mahtaa seuraavaksi tuoda :)

  VastaaPoista
 2. Olet saanut jälleen aikaan ihan hukean kauniin kokonaisuuden!! Nämä materiaalit tuottivat itselleni vaikeuksia ja korttia ei mainannut millään alkaa syntymään.. lopulta sain sitten jotakin värkättyä. :D
  Mutta tämä sinun korttisi on tosiaan aivan ihana. Tykkään kovasti! :)

  Ihanaa myös, että olet nyt useampana viikkona osallistunut It's all about the Vintage and Beauty haasteeseen. Onnea arvontaan! Ja toivottavasti olet tästä lähin myös jatkossa usein mukana! ;)

  VastaaPoista
 3. Thanks for joining us at It's all about the Vintage
  Elma

  VastaaPoista
 4. Mitä ihmettä, siellä muka joku kumma höpisee ettei osaa vintagea.. Ja kehtaakin suoltaa tuutista ulos mitä upeampia kortteja viikosta toiseen... :)
  Tämäkin kortti on ihana..
  Ja kiitos, kuori tuli tänään perille... ai jestas mitä herkkuja..
  Pakko ensin tehdä vähän rästitöitä pois ennen kuin annan itselleni luvan niihin koskea :)

  VastaaPoista
 5. Tosi nätti ! Kiva kun osallistuit haasteeseemme :D Huom: sääntöjen mukaan postauksesta pitäisi löytyä linkki takaisin haasteeseen.. en löytänyt sellaista.

  VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)